Любопитно

Стефания Колева расте, но не старее

Стефания Колева гони 50-те, но не се дава на по-младите си колежки. Звездата на Народния театър расте, но не старее и дори нещо повече – все повече се подмладява и разхубавява.

Онзи ден екранната Нели от сериала „Полицаите от края на града” събираше погледите на минувачите около столичния хотел „Хемус”. 47-годишната Стефания крачеше издокарана с черни маркови дрехи и раница, а в ръката си стискаше розова чаша за кафе със забучена в нея сламка. Само дългата й пухенка струва около 500 лв, а кубинките й – още 300, оцениха тоалета й пешеходците, които тя срещна по пътя си.

С просто око се забелязваше, че Колева е голяма фенка на разкрасителните процедури с ботокс и филъри. Освен това се виждаше, че е свалила десетина килограма от теглото си и вече е в блестяща физическа форма.

Актрисата приказваше по мобилния си телефон, а изражението на лицето й издаваше, че събеседникът й е приятен. Със смартфона на ухо тя стигна до баровската си черна лимузина, паркирана в пресечка до хотела, настани се на шофьорското място и продължи да бъбри. Едва, когато разговорът й по джиесема приключи, Стефания подкара аудито си в посока центъра.

Колева започна да се подмладява след развода с първия си съпруг – аниматорът Владимир Шишков. Звездата продължи с корекциите и след като срещна втория си мъж – известният архитект Йордан Ликов.

 

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

37 секунди ago

Прокълнатата неделя на Формула 1: 30 години от смъртта на Айртон Сена

Дори и днес пилотът удивлява хората...

22 минути ago

ЦСКА отрекоха Бербатов да е президент на клуба

С него дори не са водени разговори...

23 минути ago

ГЕРБ застават плътно зад държавната детска болница

От партията призоваха всички правителства да работят по нея...

41 минути ago

Цената на природния газ е със 7% по-ниска през май

Тя е в размер на 54,70 лв./MWh...

44 минути ago
image0 (9K)