Любопитно

В събота обърнете внимание на Телец, Дева и Козирог – те неистово се нуждаят от любов!

Събота е ден за подреждане на новите планове и ангажименти преди Коледните празници. Все още имате време да прегледате ангажиментите си, да купите подаръците и разумно да пазарувате без да ощетявате бюджета си.

Обмисляйте добре информация, предложения или покани, които сте получили в семейството си. На кои трябва да отговорите? На кои трябва приоритетно да обърнете внимание? Кои са незначителни или несериозни и не бива да си губите времето с тях? Възможно е мнозина да се ангажират с празник или специално преживяване свързано с близък приятел.

Младите мъже ще имат благоприятен ден за пътуване, но нека се избегнат проявите на самоувереност и неспазване на правилата при шофиране по пътищата.

Мъжете над средна възраст ще се зарадват на добри новини у дома.

Жените над средна възраст родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще преживеят разочарования от провалена среща, неизпълнено обещание или противоречиво развитие на някакво събитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота идва при вас с няколко изненади и неочаквани събития. Може да проявите излишна подозрителност, съмнение или несигурност в думи и действия на хора около вас. Приемете с лекота съвет или помощ от страна на човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сърцето ви ще иска любов и специално внимание от страна на другия пол. Но ще имате няколко сериозни задачи за изпълнение, които не бива да отлагате. Родителите от тези зодиакални знаци ще трябва да отделят достатъчно вниамние за занимания и разговори с децата си. Ще ви бъде интересно да разговаряте с хора от Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде сложен ден за вас. Преди всичко трудно ще изпълните предварителната си програма за деня. Възможно е здравословно да не се чувствате добре, да сте имали безсънна нощ или друго някакво неразположение. Лесно ще се дразните от думите на други хора или сами ще провокирате конфликти за дребни, незначителни неща.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще сте склонни да разпилявате: време, енергия, ресурси. Всъщност точно днес трябва да събирате и организирате нещата си, но на мнозина от вас ще им лиспва воля за това. Ще сте склонни да очаквате другите да направят нещо за вас, отколкото обратното. Вероятни са парични приходи в бюджета ви, но те едва ли ще ви изненадат.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Изпращаме април – най-топъл за последните осем години

Рекордните за месеца 34,7 градуса са измерени в Русе...

9 минути ago

Биха 14-годишен в двора на селско училище

Нападението е станало в хасковското село Узунджово...

14 минути ago

Каква присъда грози Лена, ако се докажат фалшивите документи?

Отговаря адвокат Людмил Рангелов пред Bulgaria ON AIR...

32 минути ago

В кадър: Маркират велоалеята на „Патриарха“ в София

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев...

един час ago

Ветото на Радев върху Закона за инвестициите мина в НС

Против гласуваха ГЕРБ-СДС и ДПС...

един час ago
image0 (9K)