Любопитно

Ще донесе ли на Нора Шопова бебе 2021-ва?

Нора Шопова май ще се окаже поредната популярна дама в страната ни, която ще стане майка, преди да е станала булка. Бившата синоптичка от Нова тв и актуална водещата на спорта в БНТ показа снимка, на която коремчето й изглежда подозрително заоблено. При нейното крехко телосложение това може да означава само едно – че най-вероятно е бременна.

На издайническата снимка Нора позира по тънка пижамка, застанала пред отворен хладилник. Кадърът издава, че тв водещата е все така слаба и стройна, както винаги е била, но коремът й вече не е плосък. При по-закръглена дама подобна форма може да означава просто, че вечерята е била прекалено обилна. Но при слаби жени като Нора, които не просто нямат и един излишен грам по тялото си, но и най-вероятно теглото им е под нормата, изпъкналият корем няма как да не породи подозрения за очаквано бебе. Шопова, която е бивша манекенка, е известна не само като една от най-слабичките тв дами, но и като една от най-усилено спортуващите.

Нейни снимки по бански от лятото показват, че коремът й не просто е плосък, но на моменти изглежда дори хлътнал. Ето защо след кадъра пред хладилника много хора очакват Нора скоро да обяви, че скоро ще става майка.

Тя има дългогодишна връзка с успешния юрист Траян Косев, който й предложи брак на рождения й ден през лятото. Както „Уикенд” писа, двойката смяташе да вдигне сватба чак следващото лято с надежда, че дотогава проблемите около пандемията ще са минало. Идеята е тържеството да бъде възможно най-шумно, весело, пищно и многолюдно. Бъдещата булка издаде наскоро, че иска сватбата да е през август. Както обаче изглежда, плановете може и да се променят. Ако подозренията, че е бременна, се оправдаят, детето най-вероятно ще се роди в началото на лятото. В такъв случай родителите ще са изправени пред дилемата да отложат сватбата или да я подписват с малко бебе на ръце, което булката час по час да кърми. Най-вероятно ще изберат първия вариант, писа „Уикенд“.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Откриха огнище на птичи грип във ферма за патици

То е в обект в хасковското село Константиново...

6 минути ago

Вдихнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

52 минути ago

Зодии, за които месец май носи трудности

Вижте дали вашата зодия е сред тях...

54 минути ago

„Галъп“: ГЕРБ води с 10% пред ПП-ДБ, ИТН вътре в НС

Какъв резултата за евровота?...

един час ago

Очаква се повишаване на поленовата концентрация

За май дневните температури ще са над обичайните...

2 часа ago
image0 (9K)