Любопитно

Теди Велинова не сваля годежния си пръстен

Теди Велинова още таи надежда да се събере с доктор Ангел Енчев.

Въпреки че е премахнала всичките си снимки с хирурга, тя все още си мисли, че двамата отново ще бъдат семейство. „Уикенд” забеляза, че бившата моделка все още носи годежния си пръстен, който пластичният хирург на звездите й подари преди 7 години в Рим.

Теди не се разделя с бижуто дори и когато тренира в залата. На безименния пръст на дясната ръка на Велинова все още грее пръстенът с диамант.

„С Теди Велинова вече не живеем заедно. Ние нямаме брак, не сме се женили, затова и няма да има официален развод. Раздялата е факт „, сподели след края на връзката с любимата си д-р Енчев. Самата Велинова отказва да коментира раздялата, но според нейни близки Ангел е този, който е взел окончателното решения за край на отношенията им. Двамата са заедно от 2011 г. и имат две деца, малко по-късно хирургът предложи брак на Велинова в Рим, но до сватба така и не се стигна. Хирургът все още пази всички снимки с бившата си, най-вероятно от уважение или от липса на време за да ги изтрие. Това обаче дава надежда на брюнетката, която си мечтае да стане г-жа Енчева.

Както „Уикенд” писа, синът Филип живее предимно с баща си, а момиченцето София – с майка си. „Всяка жена има поне едно предизвикателство в живота… Или е омъжена за него, или го ражда! Положителни идеи за родителство”, написа преди дни в социалните мрежи „дамата с неприлично дълги крака“. В свое интервю бивша половинка на пластичния хирург призна, че все още не е стъпила на краката си. Тя не прави планове за бъдещето, а гледа само в миналото и настоящето. В момента брюнетката се занимава с реновирането на каравани, защото вече й се налага да работи.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

5 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

55 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

55 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)