Любопитно

Тити продава джипа, с който едва не помете хора там, където наркоман уби Милен Цветков

Тити Папазов продава мощния си черен джип за 38 000 лева, с който неотдавна мина на червено с непозволено висока скорост. Стана ясно, че това не е първото му безобразие на пътя. Тити се разкая в тв-ефир, акцентирайки върху факта, че бил публична личност, каквито личности не бивало да правят така. Не стана ясно осъзнава ли Тити, че нарушавайки закона с риска да убиеш хора при това, няма значение колко си публичен и колко не. Но това същото кръстовище яко друсан наркоман, мамин син, по Великден уби журналиста Милен Цветков.

Обявата за автомобила, марка Киа, вече е пусната в интернет. Почти веднага се появили кандидат-купувачи, които проявявали интерес, но засега Тити не се е договорил с никого. Папазов се притеснявал, че проблемите му с КАТ в последните дни може да доведе до отлив от желаещи да купят колата.

Миналата седмица в социалните мрежи се завъртя клип, на който се вижда как Тити профучава на червено без никакъв свян. Преди това пък беше заснет, че е спрял на велоалея, за да си говори по телефона. Оказа се, че иначе чувствителният Папазов има цели 3 фиша за различни нарушения. След като беше публично порицан, той се извини за минаването си начервено и обеща да се поправи, пише „Галерия“. В ефира на една от най-гледаните телевизии Папазов обяви, че ще си купува нова кола, но това нямало общо с безобразието му, засечено на бул. „Черни връх“ в столичния квартал „Лозенец“, което предизвика буря от гняв във Фейсбук.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Ливърпул отказа Тотнъм за Топ 4 с бой на „Анфийлд“

"Мърсисайдци" спечелиха с 4:2...

2 часа ago

Бързи и лесни прически, готови за под 5 минути

Какво да си направите, когато бързате...

3 часа ago

Холивудски актьор ще става бос на Илия Груев в Лийдс

Уил Феръл е закупил голям дял в "спящия гигант"...

4 часа ago

Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец

Вижте кои са, ако сте представител на тази зодия...

5 часа ago

Историите ON AIR: За спасителното чудо на Воскресението!

Възкресението на Исус е историческият факт, който поставя основата на християнството...

5 часа ago
image0 (9K)