Любопитно

Хората са уязвими, всяка дума може да доведе експлозия на емоции

Неделя е ден на Слънцето

Преди обед Луната ще направи опозиция с Марс, което е труден аспект, който създава напрежение, конфликти, така че би било най-добре да си починете и да не предприемате никакви действия, защото не сте сигурни дали всичко е правилно и да избегнете всякакви кавги. Хората са уязвими и само една дума може да доведе до „пожар“ и експлозия на емоции.

Още през втората част на деня Луната ще направи тригон с Венера, което ще донесе по-добра енергия и ще успокои ситуацията, така че можете да действате спокойно.

И малко по-късно Луната прави квадратура с Юпитер и Плутон, което може да донесе отново песимизъм и недоволство, поради което би било най-добре, ако се почувствате така, да се отдръпнете и да се отпуснете в уединение и се отдадете на релакс.

Луната е в знак Везни до 07:13ч на 27 юли

Хората са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Луната във Везни може да направи приятна компанията с партньора ви или любимите хора.Уязвими са бъбреците и пикочно-половата система.

Продължава 6 лунен ден до 12:37ч на 26 юли (от 11:24ч на 25 юли)

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Могат да се започват нови дела. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволството си от живота. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

Следва 7 лунен ден от 12:37ч на 26 юли до 13:50ч на 27 юли

Това време се отличава с повишеното желание на човек да общува, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се.

Подстрижка – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

8 слънчев ден – Ден на поклонение и почитание към светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Новата ваксина срещу коклюш: С по-малко странични ефекти, но и с по-кратък ефект

Според здравният министър е трудно да се каже кога ще бъде пикът от коклюш...

13 минути ago

Великденски маникюр – зайци, яйца и пастелни цветове

Изборът е безкраен, но ние събрахме най-добрите предложения...

25 минути ago

Грациите на СКХГ Импала спечелиха три медала на международен турнир

Възпитаничките на СКХГ Импала се представиха отлично в заключителните стартове на международния турнир по художествена…

един час ago

Балъков стартира с победа начело на Локомотив София

"Железничарите" удариха с 2:0 Хебър в Пазарджик...

един час ago

Родни евродепутати: 2025 година ще е ключова за Шенген и Еврозоната

Андрей Новаков очаква европейските избори да останат в сянката на родните проблеми...

3 часа ago
image0 (9K)