Любопитно

Хороскопът ви за 7 май вече е тук

Във вторник ще ви притеснят някои коментари или молба от страна на приятели, които ще се надяват или ще поискат някаква услуга от вас. Това ще има връзка с пари, документ или необходимост вие да помолите някой друг за услуга, което ще ви бъде неприятно.

Бъдете внимателни в отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, защото нищо сигурно или категорично няма да има в техните думи или обещания.

Избягвайте новите познанства, освен ако са необходимост свързана с работата ви.

Вторник ще бъде благоприятен ден за бизнес пътуване или за пътуване с определена цел (не за отдих или пътешествия).

Овен

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Отделете време за семейството си. Денят е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно.

В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Телец

Денят е активен и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вторник е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди.

Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки.

Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа.

В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете.

В този ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Лъв

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Обърнете внимание и на хората в дома си.

Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.

Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете оптимисти.

Дева

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.

Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви.

Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Бъдете борбени.

Везни

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес.

Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Важно е да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Имате толкова много неща за вършене и довършване! Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби.

Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви.

Козирог

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Денят е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.

Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви.

Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Водолей

Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе деня и настроението. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте.

Риби

Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Нямате желание за активна работа.

Голяма част от Рибите са завладени от мисълта за материални загуби. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова