Хороскопът ви за 7 май вече е тук

Във вторник ще ви притеснят някои коментари или молба от страна на приятели, които ще се надяват или ще поискат някаква услуга от вас. Това ще има връзка с пари, документ или необходимост вие да помолите някой друг за услуга, което ще ви бъде неприятно.

Бъдете внимателни в отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, защото нищо сигурно или категорично няма да има в техните думи или обещания.

Избягвайте новите познанства, освен ако са необходимост свързана с работата ви.

Вторник ще бъде благоприятен ден за бизнес пътуване или за пътуване с определена цел (не за отдих или пътешествия).

Овен

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Отделете време за семейството си. Денят е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно.

В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Телец

Денят е активен и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вторник е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди.

Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки.

Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа.

В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете.

В този ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Лъв

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Обърнете внимание и на хората в дома си.

Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.

Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете оптимисти.

Дева

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.

Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви.

Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Бъдете борбени.

Везни

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес.

Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Важно е да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Имате толкова много неща за вършене и довършване! Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби.

Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви.

Козирог

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Денят е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.

Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви.

Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Водолей

Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе деня и настроението. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте.

Риби

Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Нямате желание за активна работа.

Голяма част от Рибите са завладени от мисълта за материални загуби. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване.


image0 (9K)