Категория: Любопитно

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Ендер вдига скандал на Лейля от ревност

Шахика разпитва Ендер дали продължава да разваля отношенията на Халит и Йълдъз. Шахика се надява Халит да се разведе. Халит е унищожил картината и я връща на Надир. Джанер предлага….

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“: Баръш се усъмнява в Зейнеп, проследява я

Сестрата на Баръш се запознава със семейството на Зейнеп. Тя е много изненадана и си тръгва вместо да ги уважи на кафе. Йозлем започва да разпитва братята си за родословното….

Тази вечер в „Не пускай ръката ми“: Приготовления за сватбата на Дженк и Азра текат с пълна сила

Азми споделя с Фериде, че е взел завещанието, защото не е успял да овладее чувствата си към Сумру. Сумру вдига скандал на Азми и го гони от участъка. Полицаите изпращат….

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“: Проблемите с Мехди в затвора продължават

Зейнеп предлага на Баръш да продължат провалената си среща. Той я завежда на друго място. Затворниците отново се нахвърлят на Мехди, но охраната този път се намесва. Баръш признава на….

Тази вечер в „Не пускай ръката ми“: Състоянието на Джансу се влошава

Сумру се разкайва, че е отровила живота на Джансу. Похитителите на Азра хващат Дженк и го връзват до любимата му. Фериде започва истински да се притеснява за Дженк и Азра…..

Тази вечер в „Не пускай ръката ми“: Азра признава, че Бурхан е убиецът на баща й

Бурхан отива в болницата и се прави на разстроен, но Дженк му обяснява, че състоянието на Джансу е тежко. Дженк разпитва Бурхан за Азра. Той отрича да знае нещо за….

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“: Зейнеп поема защитата на Мехди

Зейнеп се опитва да обясни на Баръш ситуацията с Мехди. Баръш кани Зейнеп на обяд. Тя се съгласява. Дилара започва да страни от майка си. Адвокатът на Мехди съобщава на….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!