Категория: Любопитно

Днес в „Наследство“: Хората на Яман връзват Сехер и я измъчват

Юсуф е отведен в болницата, за да му бъдат направени необходимите изследвания по нареждане на Яман. Сехер пристига в лечебното заведение, но забелязва бодигардите на Яман пред лабораторията. В това….

Днес в „Огледален свят“: Ръза получава инфаркт, Мехмет го откарва в болница

Гюлсюм споделя със Сехер, че много обича Корай. Сехер й препоръчва да се облича по-предизвикателно, за да впечатли мъжа си. Ханде предупреждава Джансу да се не сравнява с нея, защото….

Днес в „Огледален свят“: Ханде съжалява Корай, пожелава му да бъде нещастен с Гюлсюм

Сехер казва на Левент, че в къщата е забранено да се изрича името на Ферия. Намеква на капитана да помоли Невбахар да остави Мехмет на работа. Мехмет се скарва с….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Йълдъз все още обича Чаатай, но няма да му прости

Ендер се амбицира да докаже на Доан, че е много над Арзу. Доан споделя с Арзу, че с Ендер са се разделили поради несходство в характерите. Арзу отива при Ендер,….

Днес в „Огледален свят“: Ръза казва на семейството си, че не желае повече да чува името на Ферия

Приятелите на Корай, начело с Ханде, се подиграват на Гюлсюм. Корай им прави забележка, но Ханде успява да разплаче Гюлсюм, която се затваря в стаята. Емир опитва да бъде интимен….

Тази вечер в „Мрежа от лъжи“: Дерин е ядосана на Волкан, че не спира да мисли за Асия

Хиджран благодари на Асия, че е помогнала на Селчук. Асия й дава телефонния му номер, но Селчук затваря, когато тя му се обажда. Демир се извинява на Али и му….

Днес в „Наследство“: Сехер през сълзи казва на Яман, че Юсуф не се нуждае от храна, а от любов

Юсуф е безутешен, след като вече е наясно, че майка му е починала. Яман отива да поговори с него, но той се завива презглава. Сехер търси адвокат, който да се….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Ендер разбира, че Арзу и Доан действат заедно

Кумру се опитва да убеди баща си, че Йълдъз само изглежда невинна, но всъщност е  хитра жена. Джанер е на вечеря в дома на банкерката. Чаатай се жалва на Йомер….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!