Категория: Любопитно

Тази вечер в „Ямата“: Саадетин отива в Ямата и хвърля граната в едно кафене

Убиецът се опитва да застреля лежащия в леглото. Ямач се намесва и го обезврежда. Идва изпратената от Селим охрана. Ямач благодари на журналистката и я изпраща. Казва на другия охранител….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Шикозното парти в новата къща на Халит

Асуман разговаря с Халит. Той й обещава, че няма да допусне Йълдъз да бъде нещастна. Керим отива в офиса на Йълдъ, за да й помогне с презентацията, която трябва да….

Тази вечер във „Влад“: Влад предлага на хакер пари, за да открият локацията на Ивана

Влад разказва на Разван, че Тутеану е обсебен от историята за Адриан. Допълва, че не иска прокуратурата да се меси в бизнеса му. Разван си мисли, че е получил мръсни….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Ендер се извинява на Шахика с половин уста

Шахика е обидена на Кая и решава да си тръгне, защото Ендер я обвинява, че е отровила Надир и Ийт. Шахика казва на прислужницата да й приготви багажа, но настъпва….

Тази вечер във „Влад“: Ивана се опитва да се измъкне от имението на Скарлате

Влад сънува Роксана и неговите приятели, които е наранил по някакъв начин. Мики го събужда. Полицията открива колата на Драгой и допускат, че е възможно да е прекосил границата. Щефан….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Халит забелязва, че Керим има симпатии към Йълдъз

Керим пристига на вечерята и Шахика се прехласва по него. Ерим се хвали с новата си китара. Казва на всички, че са му отпуснали стипендия от едно музикално училище. Халит….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!