Категория: Любопитно

Тази вечер в новия сериал „Моето име е Мелек“: Всички празнуват Рамазан Байрам и си искат прошка

Всички празнуват Рамазан Байрам. Хафиз иска Сеит Али и Джумали да се поздравят и да се насладят на празника заедно. Сеит Али подава ръка с наведена глава, но Джумали отказва….

Днес в „Почукай на вратата ми“: Серкан си връща паметта и признава на Еда, че помни любовта им

Селин помага на Дениз да се приготви за сватбата. Дениз притиска Еда да тръгват за сватбата. Серкан и Енгин се сбиват с други момчета в бара. Всички спомени на Серкан….

Днес в „Откраднати мечти“: Улвие е доволна, че най-сетне Левент ще създаде семейство

Левент се прибира в имението и уведомява Бахадър, че не е успял да открие следа от Мелис. След като Левент се оттегля, Бахадър споделя с Улвие, че Мелис е признала….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Хандан звъни на Селим, но той не си вдига телефона

Зейнеп е в болница, защото усеща силни болки. Докторът, който я преглежда, е Селим. Зейнеп е запленена от него. Ендер предупреждава Йълдъз, че няма да успее да ги раздели с….

Днес в „Почукай на вратата ми“: Приготвят любовен сладкиш за Еда и Серкан

Серкан влиза в кабинета, докато Еда пробва сватбена рокля. Прави й комплимент, а тя го моли да й помогне да свали ципа. Айдан вижда Кемал на улицата. Сейфи предлага да….

Днес в „Почукай на вратата ми“: Еда изпуска колието си с цветя и пада от яхтата във водата

Еда казва на Серкан, че с Дениз са готови за модното ревю.  Дениз чува, че Серкан проверява дали имат дата за сватбата. Мело съветва Пъръл да се държи, докато разбере….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Доан обича Йълдъз и иска отново да са заедно

Доан поднася новогодишния си подарък на Ендер. Тя го критикува и му показва своята неприязън към Йълдъз, но все пак слага подареното й колие. Джанер се оплаква на Кумру от….