Любопитно

Ден на грехопадението. Бъдете внимателни!

Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на седмицата) – не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения. Засилват се романтичните и сексуалните нужди, но намалява способността на тяхното реализиране.

Енергиите в този период могат да причинят емоционален стрес, разногласия и проблеми в личните взаимоотношения, в общуването с партньорите и колеги. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения.

Венера е в съвпад с Нептун – неблагоприятен за финансови транзакции и важни решения. Практичността клони към нула. Съществува опасност от парични и други измами, интриги, така че е необходима  предпазливост.

Луната е в знак Риби до 13:52ч на 29 януари.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност и за творчески занимания. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността.  Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходила, пръсти на краката. Може да провеждат лечебни процедури в тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Продължава 3-ти лунен ден до 09:26ч (от 08:55ч на 26 януари)

Следва 4-ти лунен ден от 09:26ч на 27 януари до 09:52ч на 28 януари

Символ на 4-ти лунен ден е „Райското дърво“ или „Дървото на познанието“. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от забранения плод и са извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, съблази, може да ви се наложи да избирате между добро и зло. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите „нищонеправене“ и да не вземате бързи решения. Особено актуална е поговорката днес: „По-добре десет пъти премисли, тогава режи“.

Това е двойствен ден.  Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то може да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си.

Контактите следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в екипност. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започне лечение навреме. Протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстригването не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

13 слънчев ден – пречиства се негативната енергия. Всяка лоша мисъл днес може да се въплъти в реалност, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

26 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)