Любопитно

Изхвърлете тези неща от портфейла си, блокират паричната енергия

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Портмонето трябва да е голямо. Добре е банкнотите в него трябва да лежат прави, а не да се прегъват. Препоръчително е да избирате портфейли, които имат отдел за по-дребни неща. В този случай работи  добре известната поговорка: една стотинка спестява цяло левче.

В портмонето ви не трябва да има никакви боклуци! Всички ненужни книжлета и бележки трябва да отиват на боклука! В противен случай може да се лишите от паричната енергия.

Банкнотите трябва да бъдат поставени с лицевата страна навън. Те трябва да поздравят собственика на портфейла. Подреждайте ги според достойнствата им (от малки към големи).

В портмонето е забранено да се носят снимки на роднини и близки. Парите се нуждаят от внимание. Следователно те трябва да бъдат поставени на първо място.

Портмонето ви никога не трябва да бъде празно. В него винаги трябва да има поне една банкнота или една монета. В противен случай привличането на парична енергия ще бъде изключително трудно.

За привличане на пари ще помогне и малко парченце червен плат.

Пари, спечелени от хазартни игри и лотарии, не трябва да се съхраняват заедно с останалите. В противен случай енергийният баланс  на парите ще се промени и  ще започнат да свършват много бързо.

Финансите обичат уважително отношение към тях. Не трябва да бутате произволно пари в портфейла си, и да ги намачкате. Паричната енергия е много чувствителна и не толерира пренебрежителното отношение.

Не трябва да държите парите си в стари и скъсани портмонета. Ако вашето е точно такова, най-добре си купете ново!

Избирайте портмонета, изработени от естествени материали. Що се отнася до цвета – най-добре е те да са черни, червени, зелени или златисти. Изделията от синя кожа не се препоръчват!

 

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

20 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)