Любовен портал

4 сигурни признака, че съпругът ви изневерява

Частен детектив казва кои са най-честите признаци, които показват изневяра на мъжете. Според него жените, които се обръщат към детективи, са прави в 80% от случаите. Работата е там, че те знаят как да забелязват подробности, на които съпрузите им не придават значение.

Първи признак
Първият и най-очевиден признак е, че мъжът започна да се грижи за себе си по-внимателно: нов парфюм и прическа, нов стил на облекло. Ако всичко това не е придружено от повишено внимание към вас или желанието да прекарвате време заедно по-често, тогава най-вероятно съпругът изневерява.

Втори признак
Ако мъж, без уважителна причина, е защитил с парола компютъра, смартфона и таблета си – това е повод за размисъл. Разбира се, ако безцеремонно проникнете в работните му папки и следите всички обаждания, тогава може би няма нищо необичайно в постъпката на съпруга – той просто се нуждае от лично пространство. Но ако връзката ви е била достатъчно открита и след това без видима причина той постави пароли навсякъде, тогава той наистина има какво да крие.

Трети признак
Третият признак на поведението на измамника е гневът и прекомерната агресия. При всяко обаждане неверният съпруг се разстройва и излиза от стаята, за да говори. Всеки ваш, дори и най-безобидният въпрос може да се превърне в кавга. Сякаш самият той търси причина за конфликта. И след като изясни връзката и се опита да докаже, че вие ​​грешите, той може да затръшне вратата и да напусне къщата, за да „се проветри“. Всъщност мъж в такава ситуация просто се опитва да се отърве от вината и да намери оправдание за действията си, обвинявайки ви за случилото се.

Четвърти признак
Четвъртият признак на изневярата на вашия мъж е желанието постоянно да излиза от къщата без вас. Ако преди съпругът ви канеше на кино или ресторант, предлагаше да се срещнете с приятели или да отидете за уикенда в друг град, а сега той постоянно измисля причини да излезе някъде, но без вас, това е мощен сигнал. Подобна е ситуацията, ако съпругът ви винаги е бил вкъщи и сега има редовни срещи. Най-вероятно той си е намерил нов спътник, но все още не знаете за това.


Важен нюанс
Всеки от тези признаци поотделно може нищо да не значи. Но в съвкупност служат за сигнал, който да не игнорирате.

Превод от руски: Зарата

Бонка Дипчикова

Share
Published by
Бонка Дипчикова

Recent Posts

Славия и Арда се занулиха на Овча Купел

"Белите" вече са без шансове за седмото място...

един час ago

Возим се на влак по нови цени от утре

Скокът на някои от билетите е 20%...

2 часа ago

Почина депутатът от ПП-ДБ Петя Ставрева

Тя бе председател на ПП "Обединени земеделци"...

2 часа ago

Великденското завръщане: Тежък трафик по магистралите с леки инциденти

Няколко леки катастрофи има на АМ "Тракия"...

2 часа ago

Кой ще победи на 100 м – Мбапе или Юсейн Болт?

Спринтьорът хвърли ръкавицата към футболиста на ПСЖ...

3 часа ago

Кой доносник, кой борец… Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал...

3 часа ago
image0 (9K)