4 сигурни признака, че съпругът ви изневерява

Частен детектив казва кои са най-честите признаци, които показват изневяра на мъжете. Според него жените, които се обръщат към детективи, са прави в 80% от случаите. Работата е там, че те знаят как да забелязват подробности, на които съпрузите им не придават значение.

Първи признак
Първият и най-очевиден признак е, че мъжът започна да се грижи за себе си по-внимателно: нов парфюм и прическа, нов стил на облекло. Ако всичко това не е придружено от повишено внимание към вас или желанието да прекарвате време заедно по-често, тогава най-вероятно съпругът изневерява.

Втори признак
Ако мъж, без уважителна причина, е защитил с парола компютъра, смартфона и таблета си – това е повод за размисъл. Разбира се, ако безцеремонно проникнете в работните му папки и следите всички обаждания, тогава може би няма нищо необичайно в постъпката на съпруга – той просто се нуждае от лично пространство. Но ако връзката ви е била достатъчно открита и след това без видима причина той постави пароли навсякъде, тогава той наистина има какво да крие.

Трети признак
Третият признак на поведението на измамника е гневът и прекомерната агресия. При всяко обаждане неверният съпруг се разстройва и излиза от стаята, за да говори. Всеки ваш, дори и най-безобидният въпрос може да се превърне в кавга. Сякаш самият той търси причина за конфликта. И след като изясни връзката и се опита да докаже, че вие ​​грешите, той може да затръшне вратата и да напусне къщата, за да „се проветри“. Всъщност мъж в такава ситуация просто се опитва да се отърве от вината и да намери оправдание за действията си, обвинявайки ви за случилото се.

Четвърти признак
Четвъртият признак на изневярата на вашия мъж е желанието постоянно да излиза от къщата без вас. Ако преди съпругът ви канеше на кино или ресторант, предлагаше да се срещнете с приятели или да отидете за уикенда в друг град, а сега той постоянно измисля причини да излезе някъде, но без вас, това е мощен сигнал. Подобна е ситуацията, ако съпругът ви винаги е бил вкъщи и сега има редовни срещи. Най-вероятно той си е намерил нов спътник, но все още не знаете за това.


Важен нюанс
Всеки от тези признаци поотделно може нищо да не значи. Но в съвкупност служат за сигнал, който да не игнорирате.

Превод от руски: Зарата

(Visited 331 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)