Categories: Бизнес

Не чакайте, създайте СЪБИТИЕ!

Нов вид услуга влиза на пазара в Стара Загора – управление на събития. Предлага я AHEAD EVENT MANAGЕMENT. Собственик на марката е Миряна Арабаджиева. На 27 юли бе официалният старт на AHEAD EVENT MANAGЕMENT чрез първото, създадено от тях събитие – представяне и дегустация на отбрани български вина в ресторант „Нота“.

Ние управляваме целия процес по създаването и реализацията на едно събитие – от идеите, концепцията, дизайна, планирането, организацията. Присъстваме във всеки един момент до финализирането му, след което представяме на клиента и анализ/обратна връзка, кои са били силните страни, къде са се проявили слабости или не е достигнат максималния ефект. Много важно е заедно с клиента още в началото да постигнем правилно целеполагане – какво искаме да постигнем, към кого е насочено събитието, какъв е желаният му обхват и резултат. Проектите се различават коренно в зависимост от това дали събитието е насочено към делови партньори на компанията, към персонала, или към клиенти. Различно е и когато се промотира продукт, или услуга за широко потребление и когато става въпрос за специализирани такива с ясен адресат и тесен кръг потребители. Процесът винаги е изключително интересен, появяват се предизвикателства, изненади. Работим винаги със стриктен списък при реализацията, за да следим и отмятаме етапите, детайлите, нужните аксесоари дори, разкрива донякъде работният процес г-жа Арабаджиева.

Опитът ѝ в организирането на събития обхваща фирмени празници, церемонии, тийм билдинги, откривания.

В Стара Загора има достатъчно фирми, компании, административни структури, за които услугата „Управление на събития“ ще бъде не просто полезна. Ще е стъпка напред в развитието и популяризирането на бизнеса, при това спестявайки ресурс – времеви, интелектуален и финансов, спестявайки допълнителен стрес, напрежение и излишни разходи на собственици и менинджмънт.

На добър час и спорна работа на младия екип на AHEAD EVENT MANAGЕMENT! Ще сме свидетели на атрактивни, полезни и умни събития на старозагорския пазар, защото професионализмът е ново измерение и реализация на всяка добра идея, а той вече стъпи в града на липите.

Вижте репортаж от първото дегустационно събитие на AHEAD EVENT MANAGЕMENT:

Ресторант „Нота“, 27 юни. Дегустация на отбрани български вина. Поканени са ценители и познавачи на божествената напитка. Презентатор на вината е Таньо Танев – главен сомелиер на Alchemist Residence Von Goldenburg.

До тук с традиционите представи за дегустационна вечер. Обстановката е уютна и предразполага гостите да се чувстват; спокойно и комфортно. Абсолютният професионализъм на представяне на вината от страна на сомелиер Танев провокира интереса на присъстващите и предизвика въпроси относно региона на производство, сорта, цвета, вкуса и аромата на пробите. Гостите научиха много нови неща за представените вина и имаха удоволствието да дегустират изключително качествени напитки. Кулминацията на вечерта беше последната проба – червено вино от лимитирана серия – само 1 500 произведени бутилки.

„Идеята е да се получи не просто събиране, а събитие, за което хората да говорят и след това“ – споделя г-жа Арабаджиева.

Това официално представяне на AHEAD EVENT MANAGЕMENT в Стара Загора показа, че Миряна Арабаджиева и нейните партньори имат идеите, потенциала и куража да превърнат формалните мероприятия в събития, които да се помнят.
Потърсете портфолио, информация за видовете събития и блог с новости и идеи на AHEAD EVENT MANAGЕMENT на сайта им:  http://ahead-eventmanagement.com/
За контакти: 0887 587 383

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

30 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)