Categories: Спорт

Ясни са вече помощниците на Липенски

Старши – треньорът Пламен Липенски, който ще води Берое до края на сезона ще има двама помощници. Той е провел разговор с ръководството на клуба и остава на поста и шефовете стопират до края на шампионата търсенето на нов наставник На Липенски в оставащите мачове в първенството на А група и полуфинала за купата на България срещу ЦСКА (20 април) ще ми помагат администартивния директор Стелиян Попчев, и треньорът от ДЮШ Атанас Рибарски. Триото ще дебютира при домакинството срещу пловдивския Локомотив в събота в среща от 29 – я кръг на А група на стадиона под Аязмото от 20,00 часа.
От днес бяха пуснати билетите за предстоящия мач, а основната цена е е 5 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г. Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home.

Които желае да си закупи билет предварително може да да го направи от обектите на ОМV – кв. „Три чучура“ и бул. „Руски“.

За този двубой в продажба ще бъдат и специалните дарителски билети, които са на цена 10 лв.

Дарителските билети важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“. Билетите са предназначени за фенове на “Берое”, които искат да се включат в дарителската кампания за юбилея на клуба, без да се налага да ходят до банка или да превеждат средства по друг начин. Със закупуването на билета – 5 лв. от себестойността му отиват директно като дарение.
ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят осем каси – шест пред централните входове 1 и 2, както и една каса до вход 5. Те ще отворят три часа преди началото на двубоя – 17:00 ч. Пред сектора за гости също ще работи една каса.

Стефан Стефанов

Recent Posts

Славия и Арда се занулиха на Овча Купел

"Белите" вече са без шансове за седмото място...

46 минути ago

Возим се на влак по нови цени от утре

Скокът на някои от билетите е 20%...

един час ago

Почина депутатът от ПП-ДБ Петя Ставрева

Тя бе председател на ПП "Обединени земеделци"...

един час ago

Великденското завръщане: Тежък трафик по магистралите с леки инциденти

Няколко леки катастрофи има на АМ "Тракия"...

2 часа ago

Кой ще победи на 100 м – Мбапе или Юсейн Болт?

Спринтьорът хвърли ръкавицата към футболиста на ПСЖ...

3 часа ago

Кой доносник, кой борец… Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал...

3 часа ago
image0 (9K)