Адем и Гюнеш изумяват социалните работници с отговорите си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ семейство Боран се адаптира към новата Есма, която на моменти е неузнаваема.

Гюнеш е категорична, че новината за тяхната женитба трябва да стигне до Дилара от тях двамата, а не тя да научи от някой друг. Именно заради това те се изсипват пред вратата на недоспалата майка рано сутринта. Дилара направо е неадекватна, след като Умут не я е оставил цяла нощ да си почине. Новоизлюпеното семейство влиза вътре, Адем взема на ръце сина си и той веднага спира да хленчи. Дизайнерката се опитва да скрие притеснението си, но в крайна сметка разказва какво и защо се е наложило да направят. Дилара вдига вежди, неспособна да побере информацията на първо четене, но след това се обясняват с Адем, като си благодарят за всичко, на което взаимно са се научили, минавайки през трудните моменти на съвместния си живот.

Сърцето на Есма продължава да кърви от загубата на любимия ѝ. Бягството на съзнанието ѝ е единствено в халюцинациите, когато тя е с него във въображението си. Докато Нургюл например ѝ чете стихове, Есма си представя, че думите излизат от устните на седналия до нея Гарип. На моменти тя отказва да се храни. При нея изтерзана идва Сюрея, която ѝ казва, че не може да изпълни желанието на свекърва си да сложи край на живота ѝ. Есма я успокоява, че е размислила и се извинява за моментната си лудост да поиска от снаха си подобно нещо.

image0 (9K)

Довечера в “Завинаги” Есма иска нещо ужасно от Сюрея

Изписват султанката от болницата, но още в колата нейният мозък отново изключва. В имението всички са излезли да я посрещнат, но тя ги гледа като чужди, дори и Емир ѝ е непознат и отива в прегръдката единствено на Сюрея. От конака са махнали всички огледала, прибрали са острите предмети по препоръка на лекарите. Есма се качва в стаята си без да обърне внимание на някого, а там я чака… младият Гарип. Тя веднага се превъплъщава в момичето Есма, което отново е в приказката…

След повече от година: Големият финал на “ЗАВИНАГИ”!

Социалните идват в дома на Гюнеш и Адем, за да видят къде би живяло осиновеното от Дома за сираци дете и за да зададат няколко въпроса на евентуалните нови родители. Пристигат мъж и жена, които и идея не са имали какво ги очаква. Особено екзалтирана и притеснена от срещата е дизайнерката. Преди тяхното пристигане тя прегаря тава с бисквити и цялата къща мирише на пушек, а служителите са просто изумени от отговорите, които получават и от двамата.

Есма излиза в градината, където пак „заедно“ с Гарип духат глухарчета, смеят се, танцуват… А Ипек и Фикрет се разплакват, докато я гледат. Фарук и Сюрея се примиряват с факта, че майка им поне е в добро настроение.

(Visited 38 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!