Световни новини

Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на немското правителството във връзка с пандемията от COVID-19. Във видеообръщение, публикувано в youtube, Райнер Фулмич обяснява подробно мотивите и целите на разследването.

На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус, пише “ Право и здраве“.

От всичко, което знаем до този момент, коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове. Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.

Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.

2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.

3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.

Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:

1. Доколко опасен в действителност е този коронавирус за хората?

2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?

3. Какви са щетите, нанесени на икономиката?

Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. Дотогава пандемия се смяташе заразно заболяване, което се разпространява в цел свят и причинява високи нива заболеваемост и смърт.

Внезапно и без обяснения тази дефиниция беше променена, така че вече за да се обяви пандемия е достатъчно разпространението в цял свят, независимо от нивата на заболеваемост и смъртност.

Благодарение на това СЗО, която е тясно свързана с глобалната фармацевтична индустрия, обяви пандемия от свински грип през 2009 година. Беше създадена ваксина, продавана в целия свят, а после се оказа, че това не е било ефективно, защото свинският грип се оказа не по-тежък от всеки сезонен грип. Дростен и тогава създаваше паника, повтаряйки, че свинският грип ще коства милиони животи на хората по цял свят.

Публикувано със съгласието на BNews.bg

 

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Грациите на СКХГ Импала спечелиха три медала на международен турнир

Възпитаничките на СКХГ Импала се представиха отлично в заключителните стартове на международния турнир по художествена…

9 минути ago

Балъков стартира с победа начело на Локомотив София

"Железничарите" удариха с 2:0 Хебър в Пазарджик...

15 минути ago

Родни евродепутати: 2025 година ще е ключова за Шенген и Еврозоната

Андрей Новаков очаква европейските избори да останат в сянката на родните проблеми...

2 часа ago

Креатин – трябва ли да го пиете и за какво ви е нужна тази добавка?

Ако тренирате редовно и особено ако сте над 40 - това е чудесна добавка!...

2 часа ago

За ден МВР установи 29 пияни и 6 дрогирани зад волана

Извършен е контрол на 11 632 водачи и пътници...

2 часа ago
image0 (9K)