Любопитно

Действайте целеустремено през този месец! Вижте как да се възползвате

В момента на небето пет планети се намират в знака на Козирога и това ще даде много силна, класическа и заземяваща енергия, с която ще се характеризира тази нова луна. Новолунието беше тази сутрин, на 17 януари в 04:18ч.

 Ето ги и петте основни точки, с които ще се характеризира това астрологично събитие:

[ad id=“263680″]

  1. Много силно ще се активират амбициите ни и желанието ни за позитивна социална реализация. В момента нямаме нужда да чуваме, че сме най-доброто дете, партньор, син или дъщеря, а имаме нужда да сме оценени по отношение на личните качества, които демонстрираме в социалния и професионалния ни живот.
  2. Който успее да се стегне и да бъде целеустремен и отговорен, той ще успее. Всички ще имат желанието да постигнат големи цели, но малко ще положат необходимите усилия – именно те ще изпъкнат.
  3. Енергията на новолунието ни кара да следваме правилата и отъпкания път. Сега не е моментът за революции и внезапни промени на плановете. Понякога трябва да се извърви целия път, за да се разбере какво има на края.
  4. Хармонизиране на връзката с баща ни е една от важните теми в момента. И не е важно да приемем и харесаме личността на нашия баща, а ролята му на такъв в живота ни.
  5. Ако до момента сме се чудели кога е правилният момент да реализираме енергията си навън и да се покажем, то сега този момент е вече тук. Ако се криете и се опасявате да се заявите в социален план, то ще ви даде много напрежение и конфликти в личен, затова бъдете внимателни.

[ad id=“225664″]

Като цяло януари е най-добре поставения месец от годината, що се отнася до действие и целеустременост. Би било разумно да се възползваме от тези негови предпоставки.

Астрологът Хули Леонис

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

10 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

59 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)