Крими новини

Зловещото убийство на фаталната рейнджърка Десислава става все по-заплетено

Тази сутрин разследващи потвърдиха, че снощи е открито тялото на карловската рейнджърка Десислава Стоянова. Трупът й бе открит в пристройка в имот на бившия военен от Сопот Светослав Каменов. По тялото на 40-годишната жена имало ужасяващи следи от насилие. Все още не е ясно дали Светослав е направил самопризнание за екзекуцията.

Жената е била заплетена в множество любовни афери, твърдят нейни познати. По информация на БЛИЦ Десислава е въртяла авантюри с турчин, при когото допреди месец ходила на гости в южната ни съседка, с висш военен от поделението, с убиеца си и с други мъже.

Вероятно жестоката постъпка е провокирана от ревност – това е една от основните версии, по която работят разследващите. Другата е свързана с пари. Светослав беше арестуван вчера в Северна България. Твърди се, че той често е ходел там при познати. Често пребивавал и в София, където имал приятелка – свидетели твърдят, че упражнявал насилие и над нея..

В Сопот, откъдето е родом, почти не го виждали, мяркал се рядко. Не работел постоянна работа, пиел често. Не се знае откога е имал отношения с Десислава, убийството може да е и заради пари, тъй като наскоро Стоянова изтеглила голям кредит от банка, а поръчител станала нейна колежка и приятелка.

Светослав е бил военен в карловското поделение. Преди 6-7 години се върнал с доста пари от мисия в Афганистан, но заради последвали психически проблеми се наложило да го освободят от армията. Малко след завръщането си от Афганистан се обадил на полицията със сигнал, че в ДСК има бомба. Ченгетата установили, че той е зложелателят и обискирали имота, в който сега бе скрил трупа на рейджърката. Намерили сим-картата, от която се обадил, захвърлена в храстите. След това бил съден.

В Сопот познатите му, включително и бивши колеги, са определили Светослав като „изрод“. Казали, че бил безпардонен и безцеремонен, жесток, агресивен, биел бившата си приятелка. Преди години живеел с нея в къщата си, където снощи в пристройката е намерен трупа, имал и дете от бившата си изгора. Те отдавна обаче не живеели заедно.

Преди време Светослав Каменов се пропил, познатите му казаха, че когато пиел, ставал особено жесток. Не е изключено в такова състояние да е ликвидирал Десислава, допускат негови познати. След като я убил, натрошил колата й, част от която бе открита вчера в автосалон край Карлово.

Внезапното и инцидентно убийство обяснява това, че рейнджърката, която изчезна преди повече от десет дни, е оставила телефона си на масата, а дома си отключен. Вероятно той я е повикал навън, избухнал е скандал и е последвала зловещата екзекуция.

В Карлово и Сопот хората са потресени и казват, че никой не заслужава такава смърт.

Източник: БЛИЦ

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Часовникът на най-богатия пътник на “ Титаник“ е продаден за 900 000 паунда

Първоначално очакваната цена е била 150 хиляди паунда...

23 минути ago

Koe e фитнес предизвикателствотото, което подлуди света?

Какво представлява и дали е подходящо за следване...

30 минути ago

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

един час ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

3 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)