Община Стара Загора организира среща “Опознай Стара Загора отблизо” със студенти от Софийски университет

Община Стара Загора организира среща “Опознай Стара Загора отблизо” със студенти от Софийски университет, съобщиха за ЗАРАТА

На 12 април от 15:00 до 17:00 часа в Заседателна зала 1 в Ректората на Софийския университет ще се проведе специално събитие, организирано от Община Стара Загора, в партньорство със Софийски университет и представители на бизнеса от региона – “Опознай Стара Загора отблизо” . Целта на дискусията е да бъдат представени пред студентите от университета възможности за кариерно развитие и реализация в града.

Студентите ще се срещнат с Радостин Танев, заместник-кмет с ресор „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“, Росица Райкова, началник на отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“, както и с Маргарита Крумова, началник на отдел “Туризъм”. Те ще имат възможност да разговарят и с представители на водещи компании и потребители на кадри, както и с интересни гост-лектори от града.

Събитието предоставя на студентите възможност да изградят контакти в професионалната среда и да се запознаят с актуалните сфери за реализация в Стара Загора, както и да зададат своите въпроси.


image0 (9K)