Стара Загора

Пътно-транспортни произшествия през уикенда

За пътно-транспортни произшествия през уикенда, отбелязани в бюлетина на полицията, ви съобщава ЗАРАТА

На 23.10.2021г., около 02:30 ч., по полски път в северния край на с. Енина, е настъпил пътен инцидент. По първоначална информация, нерегистриран по надлежния ред мотоциклет, „Кавазаки“, управляван от неправоспособен 20-годишен водач, е самокатастрофирал. Возещото се на мотоциклета 16-годишно момиче е получило фрактури на крак, настанена е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство.

На 23.10.2021 г. около 20:30 ч. в с.Дунавци, общ.Казанлък, е настъпил пътен инцидент. По първоначална информация л.а.“БМВ“, управляван от 22-годишен мъж се е блъснал в стълб. От удара водачът е получил комоцио и е настанен за наблюдение в болнично заведение, без опасност за живота. Возещия се в колата 22-годишен мъж, е получил разкъсно-контузна рана в областта на долната челюст, обслужен е амбулаторно и е освободен без опасност за живота. Тест с дрегер на водача отчел резултат под 1 промил. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, б.“а“ от НК.

На 23.10.2021 г. около 15:50 ч., в гр. Стара Загора, в близост до обръщалото за тролейбуси, на кръстовището с ул. „Загорка“, е настъпил пътен инцидент между л.а.“Форд“, управляван от 71-годишен мъж и л.а.“Пежо“, управляван от 47-годишна жена. По първоначална информация от удара са нанесени щети и по двете коли. Пострадала е водачката на Пежото, която е обслужена амбулаторно и освободена, без опасност за живота, с разкъсване на връзка на подбедрица и натъртване. Водачите са тествани за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. В сектор „Пътна полиция“ е съставен акт за установяване на административно нарушение.

На 24.10.2021 г., около 06.00 ч., по АМ „Тракия“, в посока Бургас-София, на км. 209+360 е настъпил пътен инцидент. По първоначална информация т.а. „Ивеко“ с прикачено полуремарке, управляван от 27-годишен мъж, напуснал пътното платно и се установил северно от платното за движение, като се обърнал на дясната си страна. Причинени са имуществени вреди на влекача, на полуремаркето и на 40 м оградна мрежа с 12 бетонни колове за мрежа. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство – отчетен е нулев резултат. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, б. „а“ от НК.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Община Стара Загора търси наемател на култово бистро

Общо 13 обекта ще бъдат предложени на публичен търг с явно наддаване   13 обекта…

9 минути ago

7 Интересни факта за черешите, които може би не знаете?

Черешите са не само вкусни, но и изключително полезни за здравето. Въпреки че често ги…

11 минути ago

Две съседки, две кокетки се биха и потрошиха

Става дума за битов скандал...

18 минути ago

Прокуратурата съгласна Божков да е на свобода срещу 500 000 лв.

Преди дни съдът го пусна срещу 130 000 лева парична гаранция...

23 минути ago

Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин

Пострадалият дължал пари на извършителя...

25 минути ago
image0 (9K)