Крими новини

Разкрити престъпления в последните 3 дни

За разкрити от старозагорската полиция престъпления в последните три дни, ви съобщава ЗАРАТА

В старозагорското Второ РУ е започнато досъдебно производство по чл. 195 от НК след получен сигнал на 18.10.2021 г. за кражба на метални шини от стопански обект в областния град. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия са установени и задържани за срок до 24 часа двама старозагорци на 36 и 40 години. Работата по случая продължава.

Досъдебно производство по чл. 195 от НК е започнато в казанлъшкото РУ след получен сигнал на 27.09.2021 г. за кражба на две мъжки чантички и сумата от 1500 евро, 4700 лв , 50 щатски долара, 2000 чешки крони и документи от имот в с. Ягода. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия е установен извършителят – 31-годишен старозагорец. Същият е задържан за срок до 24 часа.

На 24.10.2021 г. в старозагорското Второ РУ е получено съобщение за кражба от стопански обект в Стара Загора. В резултат на незабавни оперативно-издирвателни действия е задържан 32- годишен мъж. Установено е, че същият е извършил кражба на неустановена по вид метална част. Образувано е бързо производство по чл.194 от НК.

 

 

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

32 минути ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

2 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)