България

Акценти на ЗАРАТА на 23 юни 2019 година

Ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели сребро в Минск

Ансамбълът по художествена гимнастика спечели сребърен медал във финала на пет топки от Европейските игри в Минск (Беларус). Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска записаха огромната оценка от 26.800 за изпълнението си с 19.200 за трудност, след като имаха колаборация, която не е зачетена. Композицията върху японска музика може да определим само като много труден хореографски шедьовър изпипан до най-малкия детайл.

Приоритет на ДПС е запазване на субсидията от 11 лева, издаде Йордан Цонев

„Наш приоритет е да се запази 11 лева. Винаги е било наш приоритет. През всичките тези години от въвеждането на субсидията ДПС е било за това финансирането на политическите партии да е публично, т.е. от бюджета, за да не се създават онези зависимости, за които започна да говори българското общество едва в последната една седмица”. Това каза пред БНР депутатът от ДПС Йордан Цонев по повод намаляването на партийните субсидии.

Иво Христов: ГЕРБ ще купи тези избори и в това няма да има нищо незаконно

“ГЕРБ не зависи от партийната субсидия. Тя е партия-държава. Тя разполага с целия обществен ресурс, разпределя бюджетния излишък, който е над 2 милиарда, така че не е опряла до парите от партийната субсидия. Всички останали партии, с изключение на ДПС, зависят от тези пари. Следователно, за ГЕРБ е логично да ореже тяхното финансиране.” Това каза Иво Христов, член на Делегацията на българските социалисти в ЕП, в предаването “Денят с Георги Любенов” по БНТ

Има загинал при катастрофата на пътя Е-79 между Монтана и Видин, трима са тежко ранени

По неофициална информация на bulnews.bg загиналият се е возил в лекия автомобил „Опел Астра“, който се е ударил челно в товарен микробус „Мерцедес“. Инцидентът е станал недалеч от монтанското село Долна Вереница и напълно е блокирал трафика по главния път.

Намериха оръжието, с което роми се гърмяха в Розино

Служители на карловската полиция задържаха осем човека за ромския погром в Розино, шестима от тях са от клана Сребреви, другите двама да от потърпевшите в мелето Искендерови. Разследващите разпитаха 15 участници в побоя. Мъжете от рода Сребреви атакуваха с огнестрелно оръжие две къщи на другия клан с който враждуват от години и простреляха четирима човека.

26-годишен моторист се блъсна в “Пежо” край Аксаково и загина

26-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа на АМ “Хемус” в района на община Аксаково. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна. Тази нощ, около 00:30 часа, на АМ “Хемус”, в района на Аксаково, в посока София, е възникнало пътнотранспортно произшествие.

Порои, мълнии и градушки от новата седмица! Жълт код в 19 области

Край на хубавото време! Привечер и през нощта се очакват интензивни краткотрайни валежи с мощни гръмотевични бури в Западна България и по-конкретно в планинските райони и крайния Северозапад. Температурите ще паднат и ако в неделя дневните максимални стойности са между 33 и 36 градуса, то в понеделник те ще са между 26 и 30.

Иран обвини Америка, че подхранва напрежението в Персийския залив

Интервенционисткото военно присъствие на САЩ е виновно за проблемите на Близкия изток, заяви Рохани на среща с председателката на Интерпарламентарния съюз Габриела Куевас Барон в Техеран. “Американската агресия сложи началото на нови търкания в региона”, добави Рохани, подчертавайки, че сигурността в Персийския и Оманския заливи е от особено значение за много страни по света.

“Физика на тъгата” ще звучи с гласа на Доналд Съдърланд

Анимационната версия на “Физика на тъгата” на английски език ще звучи с гласовете на канадския актьор Доналд Съдърланд и сина му Росиф Съдърланд. Това съобщи във Фейсбук аниматорът Теодор Ушев.

Гринго на Софи Маринова: Не съм я карал да се стриже, харесвам си я всякак!

“Не аз подстригах Софка. Не съм способен на такова нещо. Аз си я обичам. Тя просто искаше промяна и заради това си отряза косата. На мен също ми харесва повече с дълга, но това си е нейно решение”. Това разкри любимият на певицата Гринго, чието фамилно име Софи неотдавна взе и стана Давидова.

Натали Трифонова и гаджето й – куче и котка под един покрив

Атрактивната синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова и приятелят й от турски произход Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавицата е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Синеоката блондинка дори сподели в интервю за  списание „Diva”, че е готова да стане майка.

Момък заряза мацката си на шамандурата на бургаския плаж

Влюбена двойка- момче и момиче са влезли да се къпят в морето, но щом стигнали шамандурата, „кавалерът“ зарязал половинката си и се върнал на брега. Не е ясно дали са се скарали или той просто не е очаквал, че момичето ще се затрудни с връщането обратно само и ще започне да се дави, твърди вестник Труд.

От какво губят ума си мъжете

Свикнали сме да мислим, че повечето мъже си падат по глуповати, наивни, напудрени, силиконови „газелки”, с тънки до несвяст талии и големи сочни устни. Истината обаче е друга. И тя е, че няма универсална формула, според която да определим вкуса на един мъж. Различните мъже харесват различни жени и това е прекрасно. Редица проучвания по въпроса, обаче, правени през годините, все пак доказват едно – има някои черти и характеристики от външността и характера на една жена, които безапелационно действат на представителите от силния пол като същински афродизиак!

Тази нощ се случват чудеса!

В нощта срещу Еньовден билките имат най-голяма сила, всяка магия хваща и всяко гадание се сбъдва. А, за да сте здрави през цялата година, не пропускайте утре, на Еньовден, рано сутринта, преди изгрев слънце, да се измиете в течаща вода или да се отъркаляте в росата.

Хороскопът ви за 24 юни вече е тук

В понеделник успеха на всичките ви действия ще зависи от предварителната ви подготовка и най-вече финансовото обезпечаване на нещата, с които ще се ангажирате. Това ще бъде благоприятен ден за посещение във финансова институция и разрешаване на проблеми свързани с пари или с финансови документи.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

36 минути ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

2 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)