Любопитно

Луна с 15 пластични операции

Луна дължи тънката си талия не само на спортуване и добри гени.

За разлика от повечето си колежки, които първо си слагат силикон в бюста, блондинката си направила няколко корекции на лицето. Освен ботокс и филъри, тя си е правила операции за повдигане на горен и долен клепач и на двете. Тя има корекции и на шията, тъй като още преди години кожата там започнала да се сбръчква. Следите на времето плашат Луна и тя ляга под ножа за всеки малък недостатък.

Така само до 2009 година фолк певицата имала зад гърба си цели 9 операции. „Почти нямам корекции по тялото, повечето са по лицето ми. Нямам нужда от липосукция, защото съм злояда и генът ми е такъв, че съм слаба“, споделя звездата. Тя се е разделила с плаващите си ребра, за да направи талията си по-тънка. Макар да е словоохотлива за корекциите си, ретро чалгаджийката отказва да разкрие кой й ги плаща.

Не е тайна, че един от най-важните мъже в живота й е турски мултимилионер, който от няколко години вече не е сред живите. Разликата между него и Луна беше над 30 години, а той, разбира се, имал законна жена, деца и внуци. Тези неща обаче не били пречка за изпълнителката. Говори се, че връзката им не била мимолетна, а продължила дълги години и именно на него тя дължала охолния си живот.

Когато богаташът починал, Луна трябвало да получи 4 милиона от наследството му, като името й дори фигурирало в завещанието. Децата на турчина обаче съвсем логично се възпротивили и започнало дело, което приключи в края на миналата година. Според информацията от южната ни съседка съдът се произнесъл в полза на фамилията и от несметното богатство на турчина Луна получила едва 60 000 долара.

Самата тя твърди, че е получила много повече пари в имоти, но понеже не можела да ги стопанисва, ги прехвърлила на децата му, пише Галерия.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева
Tags: Луна

Recent Posts

Часовникът на най-богатия пътник на “ Титаник“ е продаден за 900 000 паунда

Първоначално очакваната цена е била 150 хиляди паунда...

27 минути ago

Koe e фитнес предизвикателствотото, което подлуди света?

Какво представлява и дали е подходящо за следване...

34 минути ago

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

един час ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

3 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)