Любопитно

Растяща Луна: Време за озарение и просветление

Днес ще ни оказва влияние  квадратурата на Луната с Венера. Влиянието от аспекта не се отразява добре на отношенията.

Не критикувайте близките хора до вас, тъй като сега сме по-склонни да преувеличаваме чуждите недостатъци и постъпки.

Растяща Луната в знак Риби до 13:50ч на 8 ноември

Романтичната нагласа се повишава и мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. С голяма предпазливост се отнасяйте към любовните дела. Нараства и излишната чувствителност, сантименталност у хората, ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни.

Продължава 10 лунен ден до 14:55ч на 6 ноември (от 14:26ч на 5 ноември)

В 10-ия лунен ден – Кундалини се издига. Времето е подходящо за самопознание и самоусъвършенстване. Сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:55ч на 6 ноември до 15:20ч на 7 ноември

Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се вършат глупости, да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът на активно физическо натоварване. Полезно е да се правят дълги пешеходни разходки.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Подстригване след 14:55ч., а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен ден.

Автор: Ивелина Пенчева

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

22 минути ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

2 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)