Любопитно

В този ден небесата се отварят, за да чуят думите и мислите на хората!

Луната е в знак Телец от 05:13ч на 17 февруари до 18:05ч на 19 февруари – по-лесно е да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Не е подходящо време за лечение и правене на зъби.

Продължава 6 лунен ден до 10:09ч на 17 февруари (от 09:47ч на 16 февруари)

Следва 7 лунен ден от 10:09ч на 17 февруари до 10:32ч на 18 февруари

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. В този ден небесата се отварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова е благоприятно за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Днес с особена сила важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден скоро ще бъдат разкрити и наказани. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности на по-късен етап.

Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. За поетите и писателите настъпва време за творчество. Вдъхновението ще дойде обезателно!

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен.

При секса в този лунен ден не трябва да се бърза. Препоръчва се повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

4 слънчев ден – Ден на астралното войнство, което създава нашата защита. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

19 минути ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

2 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)