Любопитно

Хороскоп за 24 септември: Нервни Овни, за Лъва пътешествията са цяр за всички болести

В понеделник събития в живота на приятели ще предизвикат противоречиви настроения и мисли у вас.

Този ден ще бъде благоприятен за работа, от която очаквате заплащане в рамките на деня или до края на седмицата. Ако пътувате, емоционално ще преживеете най-различни противоречия или действия на хора, с които ще се срещнете.

[ad id=“225664″]
Овен

Догадките и подозренията ви по отношение на любимия човек може да имат основания. В общуването си с близките Овните може да бъдат нервни и саркастични.

Изключително благоприятно време за почивка, пътешествия и общуване с роднините.

Днес може да не ви върви в хазарта и лотариите.

Телец

Звездите ви съветват да прецените своите възможности и да не предявявате към избраника си повишени изисквания. Не се включвайте в празни спорове, които няма да донесат нищо друго освен взаимно раздразнение.

Хората с творческите професии могат ефективно да проявят своите таланти и едновременно прекрасно да прекарат времето си.

Пренебрегването на собствените слабости може да доведе до големи парични загуби.

Близнаци

Денят е свързан с изпитанието на любовта. Възможните неприятности или ви закаляват, или ви ликвидират морално. Благоприятни са разместванията у дома и започването на ремонт.

Противопоказно е излишното съсредоточаване върху професионалните проблеми. Поканете гости за вечерта.

Преценете предварително финансовите си възможности, за да не се окажете в глупаво положение.

Рак

Съществува вероятността за връзка и с друг човек, която да е страстна, но не и продължителна. Много от грешките от миналите дни са следствие от игнорирането от вас на мъдрите съвети, може би от по-възрастни роднини.

Не ви се препоръчва да се нагърбвате с много проблеми, в това число и с организирането на семейната почивка или мероприятия.

Опасявайте се от прекомерни разходи.

Лъв

Общуването с приятелите, срещите с интересни хора и любовните отношения са успешни и ви носят удовлетворение. Трябва да се занимавате само с неотложните житейски дейности.

Пътуванията и пътешествията или почивката на море в обществото на близки хора премахват умората.

Възприемайте финансовите загуби и кражбите на имущество без излишни емоции, както се казва „Бог дал, Бог взел“.

Дева

Ако придавате голямо значение на мечтите си, рискувате да изпаднете в заблуждение. Обърнете внимание на нещата, които ви изглеждат дребни и които свидетелстват за промененото отношение на околните към вас.

Препоръчва ви се заедно с цялото семейство да отидете на поход – в този ден се чувствате като абсолютно свободен и щастлив човек.

По пътя може да срещнете интересни хора и да завържете полезни познанства, финансовото положение не трябва да ви тревожи.

Везни

Най-много може да ви заинтересуват общуването и разговорите. При това в разговорите вие може да взимате инициативата, превръщайки диалога в монолог.

През втората половина на деня при много Везни са вероятни приятни грижи, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Благоприятни са спортните състезания и дори авантюрите.

Може да сте късметлии в обществената дейност и бизнеса по организирането на шоу и развлечения.

Скорпион

Изблиците от емоции може да се сменят с пълна апатия или с озлобено примирение. В семейството е възможен конфликт с децата-тийнейджъри. Много от представителите на този знак заминават на пътуване, свързано с интересите на техния бизнес-партньор.

Препоръчва ви се да бъдете предпазливи с финансите, тъй като са възможни загуби от ваша страна.

Стрелец

Днес трябва да подхождате разумно и предпазливо към всяко предложение, проблем и всяко познанство. Звездите не ви препоръчват да взимате глобални решения.

Въведете ред в личните си документи. Денят е изпълнен с нови срещи и неочаквани познанства, във връзка с което звездите ви предупреждават за непредвидени разходи.

Днес е добре, ако съумеете колкото се може по-старателно да въведете ред в личните си дела и да си платите старите дългове.

Козирог

Само от вас зависи дали да се запазят отношенията между влюбените и семейните двойки или да се наложи да се разделите завинаги. Възможни са проблеми, свързани с близък човек или с роднините.

Днес са възможни неприятни приключения и катастрофи. Ако карате кола, бъдете много внимателни на пътя.

Не е изключено да се срещнете със стари длъжници.

Водолей

Днес успехът ви в любовта зависи пряко от умението ви да сменяте тактиката на поведението си. В тежки минути на помощ може да се притече психотерапията и доверителната, задушевна беседа, както и обръщането към мъдрите мисли на велики хора.

В спокойна обстановка можете да се справите с много текущи дела.

Може да се оправите и в най-обърканите ситуации. Ако финансовото ви положение позволява, пожертвайте част от парите си за нуждаещите се.

Риби

През първата половина на деня влюбените Риби могат да почувстват известна меланхолия и то без причинна. Денят се характеризира с вътрешни разногласия и изолирането ви от външната суетня.

Препоръчва ви се спокойна почивка. Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща.

Днес не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът за решаването на проблемите.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната

През двете седмици на Игрите, ферма ще достави 13 тона картофи...

27 минути ago

„Една по-добра журналистика“. Как се става репортер от класната стая

Как се става журналист, докато все още си в класната стая? Има една медия, която работи…

2 часа ago

Православната църква отбелязва Цветница, хиляди празнуват имен ден

Празникът винаги е седмица преди Великден...

3 часа ago
image0 (9K)