Затварят три улици в Стара Загора в събота

От 09:00 ч. до 13:30 ч. на 18.04.2015 година /събота/ ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, по улиците, през които преминава маршрута на колоездачното шосейно състезание – колокритериум за Купа „Стара Загора 2015“:

• по ул. „Иван Вазов” в участъка от ул. „Августа Траяна” до ул. „Ангел Кънчев“;

• по ул. „Христина Морфова“ в участъка от ул. „Ангел Кунчев“ до бул. „Цар Симеон Велики“;

• по ул. „Димитър Подвързачов“ в участъка от ул. „Иван Вазов“ до ул. Христина Морфова“.

Маршрутът на колоездачните обиколки е съгласно предоставената „Схема на маршрута – колокритериум за Купа „Стара Загора 2015г.“ Колоездачните обиколки са по улиците граничещи с парк „Зелен клин“, а именно: ул. „Христина Морфова“ – ул. „Димитър Подвързачов“ – ул. „Иван Вазов”.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка да се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се в посока от север на юг: ул. „Иван Вазов“ – ул. „Августа Траяна“ – бул. „Св. Патриарх Евтимий”;

• за движещите се по ул. „Христина Морфова“ /в посока север/: ул. „Христина Морфова“ – ул. „Ангел Кънчев“ – ул. „Ген. Столетов“ – бул. „Св. патриарх Евтимий“;

За временната организация на движението се осигуряват подвижни пътни знаци, съгласувани със служители на сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР – Стара Загора.

От „Общинска полиция“ предупреждават водачите да преместят паркираните по трасето автомобили. За целта са поставени съобщения, уведомяващи за времето на провеждане на мероприятието.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.


image0 (9K)