Категория: Полезни съвети

Препоръки и полезни съвети за поддръжка на автомобила, дома и градината на принципа „направи си сам“ и „домашен майстор“.

Златни чипове и седмични турнири за лоялните клиенти на Betano

Надпреварата между операторите за превземане на по-широк пазарен дял е страхотна новина за потребителите. Те получават по-голямо разнообразие от игри, повече бонуси и по-качествено обслужване. Това е видимо от списъка….

11 вещи, които не трябва да са в къщата на добрата домакиня

Къщата на жената е нейното продължение и в много отношения отразява характера на своята господарка. Но нещата, с които го пълним, са не само полезни. Те затрупват свободното пространство и….

7 незаменими съвети за кухнята, за който може би не знаете – продължение

Понякога готвенето в кухнята се превръща в истински ад: олиото кипи и се пръска, млякото изтича, загорял тиган не е измит и над всичко това вие сте със сълзи на….

7 необичайни начина за използване на брашно, които ще бъдат полезни на всяка домакиня

Икономиката не може без този продукт. Случва се обаче, че качеството на брашното се е влошило, например срокът на годност е изтекъл. И е жалко да го изхвърлите. Дали може….

7 неща, които не трябва да правите вечер и преди лягане

Според статистиката около 27% от хората изпитват постоянни затруднения със заспиването, останалите имат такива от време на време. Но понякога причините за лошия сън изобщо не са в здравословни проблеми…..

9 вещи с огромно търсене, които е по-добре да оставим по рафтовете на магазините

Много от нас често купуват ненужни вещи, които престават да се харесат след първата употреба. За да избегнем това, трябва да пазаруваме съзнателно, като предварително сме направили списък. Така ще….

9 вещи, за които е по-добре да платите повече, отколкото да хапете лакти по-късно

Хубаво е, когато човек знае за какво отива всяка стотинка от бюджета му, не си позволява импулсивни покупки и не задлъжнява. Такива принципи на разумна икономика помагат не само да….