Категория: Полезни съвети

Препоръки и полезни съвети за поддръжка на автомобила, дома и градината на принципа „направи си сам“ и „домашен майстор“.

9 вещи, за които е по-добре да платите повече, отколкото да хапете лакти по-късно

Хубаво е, когато човек знае за какво отива всяка стотинка от бюджета му, не си позволява импулсивни покупки и не задлъжнява. Такива принципи на разумна икономика помагат не само да….

9 глупости, които правим без да се замисляме практически всеки ден

След като е научил нещо веднъж, човешкият мозък рядко поставя това знание под въпрос и действа според навика. Някои навици са ни наложени от нашите родители (които не са чували….

9 грешки при купуване на обувки, които вредят на краката ни

Първите обувки са се появили преди хилядолетия – за да предпазват краката на нашите предци. Сега, разхождайки се по павираните улици, не се притесняваме да не стъпим на змия. Въпреки….

Как да премахнем лошата миризма от обувките

Миризмата на обувките може да бъде причинена от прекомерна употреба, пот, отлепване на кожата, мръсотия, бактерии, гъбички и липса на циркулация на въздуха. Ето няколко техники за премахване на неприятната….

13 простички идеи за преобразяване на дома

За да направим дома си уютен и да използваме пространството ефективно, не е необходимо да харчим много пари. Понякога дори най-простите промени могат да преобразят апартамента до неузнаваемост. Ще ви….

3 неща, които трябва да вземете предвид при избора на парти рокля

Участвате в парти или организирате голямо събитие? „Парти роклята“ е първото нещо, което изниква в главата Ви. Наистина ли намирате такава, когато се опитвате да изглеждате привлекателно и да се….

Как мениджърите по наемането на персонал ни „разгадават“ по дрехите

Един поглед е достатъчен за мениджъра по подбор на персонал, за да прецени степента на нашата надеждност, компетентност, да направи изводи за нашите претенции и социален статус. Директорът на консултантска….

Неловки моменти, за които вашите гости няма да кажат на глас, но ще им остане лошо чувство

Тънкостите на етикета и правилата за поведение, които трябва да се спазват в киното, библиотеката, ресторанта, самолета – толкова е важно да имаме предвид всичко това. Но понякога все още….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!