Категория: Полезни съвети

Препоръки и полезни съвети за поддръжка на автомобила, дома и градината на принципа „направи си сам“ и „домашен майстор“.

Как да премахнем лошата миризма от обувките

Миризмата на обувките може да бъде причинена от прекомерна употреба, пот, отлепване на кожата, мръсотия, бактерии, гъбички и липса на циркулация на въздуха. Ето няколко техники за премахване на неприятната….

13 простички идеи за преобразяване на дома

За да направим дома си уютен и да използваме пространството ефективно, не е необходимо да харчим много пари. Понякога дори най-простите промени могат да преобразят апартамента до неузнаваемост. Ще ви….

3 неща, които трябва да вземете предвид при избора на парти рокля

Участвате в парти или организирате голямо събитие? „Парти роклята“ е първото нещо, което изниква в главата Ви. Наистина ли намирате такава, когато се опитвате да изглеждате привлекателно и да се….

Как мениджърите по наемането на персонал ни „разгадават“ по дрехите

Един поглед е достатъчен за мениджъра по подбор на персонал, за да прецени степента на нашата надеждност, компетентност, да направи изводи за нашите претенции и социален статус. Директорът на консултантска….

Неловки моменти, за които вашите гости няма да кажат на глас, но ще им остане лошо чувство

Тънкостите на етикета и правилата за поведение, които трябва да се спазват в киното, библиотеката, ресторанта, самолета – толкова е важно да имаме предвид всичко това. Но понякога все още….

7 вещи във вашия дом, с които трябва да се разделите незабавно-II част

Ненужните неща влизат в къщата неусетно: с гости, които ни дават нещо, което няма да използваме, с необмислени и импулсивни покупки. А изхвърлянето на неща може да бъде толкова трудно…..

7 вещи във вашия дом, с които трябва да се разделите незабавно-I част

Ненужните неща влизат в къщата неусетно: с гости, които ни дават нещо, което няма да използваме, с необмислени и импулсивни покупки. А изхвърлянето на неща може да бъде толкова трудно…..

11 първокласни кухненски хитринки, които си струва да окачите на хладилника

Решавайки ежедневни проблеми по един и същ сценарий в продължение на много години, ние неусетно спираме да търсим начини за опростяване или модифициране на процесите. И всичко това, защото ни….

Няколко неща, за които си твърде стар, но това е готино

Повечето жени се страхуват от остаряването, но да си възрастен има своите предимства. Американката Мишел Комбс, като много други, се бореше отчаяно с признаците на стареене дълго време, но на….

Препоръки и основни насоки за начинаещите в онлайн казината

Всеки е изпитвал неприятното чувство да бъде начинаещ в нещо, независимо дали става дума за кариера или друга работа или дейност. Поставянето на онлайн залози е  сериозно решение, особено ако….

13 съвета, които ще ви помогнат да преразпределите домакинските разходи и да спестите за нещо, от което се нуждаете

Спестяването на вода и електричество не само помага за намаляване на разходите на домакинствата, но също така намалява нашия въглероден отпечатък върху планетата. Така че е време да правите 2….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!