Категория: Полезни съвети

Препоръки и полезни съвети за поддръжка на автомобила, дома и градината на принципа „направи си сам“ и „домашен майстор“.

Майсторим семейно сурвачка!

Творческо ателие „Благословията на българската сурвачка“ организира РИМ – Стара Загора днес от 14 до 16 часа. В дните, когато най-ценно е времето прекарано със семейството, защо заедно с децата….

7 супер източника на витамин Е

Човешкото тяло се нуждае от витамин Е. Той представлява антиоксидант, който се бори със свободните радикали и поддържа имунната ни система силна и здрава. Тази мастноразтворима съставка е жизненоважна за….

11 незначителни неща, които гостите няма да коментират веднага, но след това ще разтръбят на всички

Народната мъдрост казва, че трябва да влезете в чужда къща слепи и да излезете тъпи. Но всички ние сме живи хора и често не можем да устоим на желанието да….

7 грешки при ремонт, при които някои са пострадали, но вие можете да избегнете

Преди да направим ремонт, обикновено вече си представяме бъдещата къща. Списанията ни разказват за тенденциите в дизайна, а служителите в магазините с удоволствие продават това, което сме разгледали. На практика….

Класика. Задължителните дрехи

Възможността редовно и според модните тенденции да обновяваме гардероба си, съвсем не е равнозначно на определението „жена със стил”. Че имаме интерес към модата, че искаме да сме актуални и….

Отслабваме бързо с…ядки

Пресните орехи могат да ви помогнат да отслабнете и да подобрите цялостното си здравословно състояние в навечерието на зимата, съобщава порталът Med-heal, позовавайки се на изследванията на учени от Германия….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!