Категория: Полезни съвети

Препоръки и полезни съвети за поддръжка на автомобила, дома и градината на принципа „направи си сам“ и „домашен майстор“.

Привидно безобидни женски навици, които всъщност убиват мъжката любов

Според една от популярните статистики, 42% от семейните двойки се развеждат рано или късно, а като причина за раздялата често се посочват доста странни неща: липса на уважение, отрицателно въздействие….

9 особености на женския гардероб, които показват ниско самочувствие

По дрехите посрещат, както знаете. Добре подбраният гардероб помага за постигане на успех не по-малко от остър ум и добри обноски. Психолозите казват, че нещата, които човек купува, са пряко….

11 странни трика за здрав сън, които наистина работят

Според статистиката само една четвърт от световното население се радва на пълноценен 8-часов сън, а проявите на различни нарушения на съня зачестяват всяка година. Постепенно ставаме все по-напрегнати и по-малко….

9 дребни навика, които неусетно ни докарват куп ежедневни проблеми

Понякога извършваме едни и същи действия автоматично и дори не се замисляме за очевидната връзка между тези навици и проблеми, които неизбежно се появяват в ежедневието след известно време. Но….

7 правила на етикет за бельо, които мнозина нарушават без да се замислят

На избора на бельо трябва да се обърне не по-малко внимание от връхното облекло. Именно то е най-близо до тялото и формира нашия силует, следователно трябва да седи като втора….

7 навика, които действат на околните като червена кърпа на бик

Героите на тази статия вбесяват абсолютно всички в радиус на достъпна видимост, когато… 1. На ескалатора застават точно пред вас, въпреки че всичко наоколо е празно 2. Разпадат се на….

Как да реагираме с чувство на хумор на нетактичността и откровената грубост, без да загубим нито грам нерви

Нашият свят не е съвършен, а ние самите понякога сме твърде далеч от съвършенството. Глупостта и всички неприятни моменти от живота, произтичащи от нея, винаги ще ни съпътстват. Но това….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!