Категория: Крими новини

Криминални новини, икономически престъпления и афери, които саботират доверието ни във властта и държавата.

На година и четири месеца затвор е осъдена жената, задигнала 7000 лв. от 64-годишен мъж

На година и четири месеца затвор е осъдена жената, задигнала 7000 лв. от 64-годишен мъж, съобщиха за ЗАРАТА По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора  е осъдена жена….

Окръжен съд – Стара Загора реши да екстрадира в Германия млад българин, работил в колцентър

Окръжен съд-Стара Загора реши да екстрадира в Германия млад българин, работил в колцентър. То е поискано с европейска заповед за арест, след като са били задържани и екстрадирани други четирима….

Заловиха 39-годишна старозагорка, крала ток

Заловиха 39-годишна старозагорка, крала ток, съобщиха за ЗАРАТА Разкрити престъпления: На 27.01.2023г., в 10:00ч., в ОДЧ на Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение за осъществено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа….

7-годишно момиченце загина в катастрофа, шофирал е бащата, употребил алкохол

7-годишно момиченце загина, а 9 годишно момче е с наранявания при катастрофа, шофирал е бащата, употребил алкохол, съобщиха за ЗАРАТА На 28.01.2023г., около 23,20ч., в землището на с. Хрищени, общ…..

Разкрити престъпления: Четирима тийнейджъри нападнали в Стара Загора връстник за 5 лева

Разкрити престъпления, съобщиха за ЗАРАТА: Четирима тийнейджъри нападнали в Стара Загора връстник за 5 лева На 24.01.2023г., във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение, че около 21:00 ч, на улица….

На затвор е осъден 19-годишен обвиняем за подпомагане на мигранти

По бързо производство на Районна прокуратура-Стара Загора за два дни на затвор е осъден обвиняем за подпомагане на мигранти да преминат незаконно през страната, съобщиха за ЗАРАТА По бързо производство….

Разкрити престъпления от последните дни

Разкрити престъпления от последните дни в Старозагорско, съобщиха за ЗАРАТА Досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК е започнато в РУ-Казанлък след получен в полицията сигнал на 22.01.2023г., от 32-годишен….

Резултати от специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността

Резултати от специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред в област Стара Загора, съобщих за ЗАРАТА Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения….

Разкрито престъпление – поредният, ограбвал хора по улицата в Стара Загора

Разкрито престъпление – поредният, ограбвал хора по улицата в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА Вчера, в 16.20ч., във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение от 58-годишна жена, че на 13.01.2023….

В Гълъбово запалиха коли, в Казанлък – бързо производство за 80-годишен

В Гълъбово запалиха коли, в Казанлък – бързо производство за 80-годишен, управлявал нерегистриран мотопед „Sachs“, съобщиха за ЗАРАТА На 13.01.2023г., в 04:50ч. в ОДЧ на РУ-Гълъбово е получено съобщение за….

В Павел баня полицията издирва убиец на кучета и котки

В Павел баня полицията издирва убиец на кучета и котки, съобщиха за ЗАРАТА Две досъдебни производства по чл.325б, ал.1 от НК са започнати в РУ-Казанлък след получен сигнал за намерени….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!