Категория: Цитат на деня

Цитат на деня: ново руско откритие

Браво! „Братушките“ пак откриха топлата вода. Създали са лекарство против коронавирус – Mefloquine. С малката подробност, че лекарството е патентовано в САЩ през 1970г?! Пак за същото лекарство Тръмп още….

Един син не може да си прости: Все татко ми е пред очите. Аз го убих. От глупост и от невежество. Стопи се за няколко дни, а все тичаше с внуците

Един син не може да си прости: Все татко ми е пред очите. Аз го убих. От глупост и от невежество. Стопи се за няколко дни, а все тичаше с….

БНТ: Путин е роден поне 7 години след смъртта на баща си

Путин, като след Парада отишъл на шествието „Безсмъртният полк“, носел снимка на баща си, загинал във войната. Това ни казаха в централната емисия на БНТ. Путин е роден през 1952….

Бойко Борисов с бисер за папата в неповторимия си стил

„От снощи досега папата все кисело мляко яде. Дайте да се радваме,“ каза премиерът по повод критични коментари за визитата на папа Франциск в България. „Защо искат да опорочат такова….

Брилянтен коментар за тенис-сагата „Григор-Надал“ от един истински българин

Актьорът Звезделин Минков, познат на българската публика предимно с комедийните си превъплъщения, с умението да имитира и импровизира, освен всичко това е с прекрасно чувство за хумор и изключително родолюбив….

Корнелия Нинова: Топим се, дайте да направим така, че да запазим българския род!

. Ще загубим българския род. Да станем пак 8-9 милиона. Това обяви в ефира на бТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар на това какво ще направи управляваната от нея….

То бива, бива, ама затваряне на автомагистрала за 24 часа никъде го няма

Преди около 30 години беше нашумяла една книга от английски автор – „Принципът на Питър“. Може би малко хора си я спомнят, но в нея имаше един мъдър анализ, който….

Учителят Дънов за любовта

„Любовта е само тогава любов, когато не произвежда никакво страдание. Онази любов, която произвежда страдание, тя не е истинската любов, която ние очакваме. Онази мисъл, която произвежда страдание, не е….

Цитат на деня – 4 ноември

Вместо слава или богатство, заради които произлизат войни и всякакъв вид конфликти сред човечеството, каквито въобще не търсим, ние желаем само свободата, която хората с чест губят само изгубвайки живота…..