Категория: Любовен портал

9 неочаквани неща, които показват, че бракът ще бъде краткотраен

Всеки иска любовта да е една и за цял живот, но практиката показва, че приказките са рядко изключение в суровата реалност. В Европа през последния половин век започнаха да се….

Как да експресираме емоциите си във връзка, без да сме твърде емоционални

Епитетът “емоционален” е една от най-негативните характеристики, с които модерният човек може да бъде заклеймен. В съвременния свят, издигащ на почит разума, хладнокръвието и дипломацията, изразяването на емоция се счита….

Тези 7 странни неща при жените всъщност привличат мъжете

Понякога недостатъците допълват нашите добродетели, а нещата, от които се срамуваме, се оказват сладки и дори съблазнителни в очите на противоположния пол. Намерихме няколко проучвания, които доказват: привлекателното не винаги….

Какво искат мъжете, за да са щастливи

Ако все още не сте разгадали мъжката природа и се чудите, кои са нещата, които могат да подлудят представителите на силния пол, прочетете следващите редове: Женското внимание Както жените, така….

Червени лампи. Той ви зневерява!

Да бъдеш предадена от мъжа, когото обичаш, винаги действа опустошително. Понякога любовната афера може да бъде предизвестена. Винаги има червени лампи, които примигват, за да обърнем внимание на някои детайли…..

4 сигурни признака, че съпругът ви изневерява

Частен детектив казва кои са най-честите признаци, които показват изневяра на мъжете. Според него жените, които се обръщат към детективи, са прави в 80% от случаите. Работата е там, че….