Категория: Политика

Политически новини и събития от областта на политиката в България.

Правилно е, че изнасяме оръжия и боеприпаси за Украйна, но защо правителството крие това?

Христо Гаджев: Правилно е, че изнасяме оръжия и боеприпаси за Украйна, но защо правителството крие това? Народният представител от ГЕРБ и зам.-председател на Комисията по отбрана в НС Христо Гаджев….

Самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти от младежите от ГЕРБ – Стара Загора

Самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти от младежите от ГЕРБ – Стара Загора, научи ЗАРАТА Членовете на старозагорската младежка структура на ГЕРБ раздадоха близо 250 пакета с….

ГЕРБ-СДС в парламента: В Деня на лъжата поздравяваме с празника българското правителство. Оставка, аматьори!

„Колеги, от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на българското правителство застана човек, за който беше доказано, че е нарушавал Конституцията и е подписал декларация с невярно….

Красимир Вълчев: Най-голямата злина е правителството да остане на власт

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС Красимир Вълчев и Илиана Жекова коментираха пред журналисти актуални политически теми. „Най-голямата злина е правителството да остане на власт. Премиерът Кирил Петков е….

Таксиметрови шофьори поставиха проблемите пред бранша пред старозагорските народни представители и общински съветници от ГЕРБ

Таксиметрови шофьори поставиха проблемите пред бранша пред старозагорските народни представители и общински съветници от ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА Старозагорските народни представители от ГЕРБ Красимир Вълчев и Маноил Манев, областният координатор….

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС искат от държавния бюджет допълнително над 30 млн. лева за инвестиционни проекти в три общини

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС искат от държавния бюджет допълнително над 30 млн. лева за инвестиционни проекти в три общини – Стара Загора, Казанлък и Раднево, съобщиха за….

8 месеца ще лежи ефективно за купуване на гласове мъж от Павел баня

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден обвиняем на затвор за купуване на гласове, съобщиха от АП за ЗАРАТА По досъдебно производство на Районна прокуратура-Стара Загора….

Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора организират приемна за граждани на 22 февруари

Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора организират приемна за граждани на 22 февруари, съобщиха за ЗАРАТА Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора ще се срещнат с граждани на….

Красимир Вълчев: Бюджетът за 2022 г. ще доведе до обедняване, но управляващите имат интерес от висока инфлация

Единствената работеща формула е да бъде запазено производството на електрическа енергия от въглища с намаляване на въглеродните емисии, но управляващите не мислят в тази посока. Това заяви пред журналисти старозагорският….

Старозагорският депутат от ГЕРБ – СДС Красимир Вълчев пита вицепремиера Василев за бъдещето на „Марица изток“

Красимир Вълчев, старозагорски народен представител от ГЕРБ – СДС, внесе в деловодството на Народното събрание въпрос към вицепремиера по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, относно ангажиментите, които правителството….

Ако искате да се срещнете с общинските съветници на ГЕРБ – датата е 8 февруари, а след това – два пъти месечно

Ако искате да се срещнете с общинските съветници на ГЕРБ – датата е 8 февруари, а след това – два пъти месечно, съобщиха за ЗАРАТА Общинските съветници от ГЕРБ –….

Красимир Вълчев: Влизаме в период на бюджетна разюзданост и повишаваща се инфлация, която ще стане двуцифрена

„Казахме на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, че най-важното му краткосрочно предизвикателство е да спаси бизнеса и бюджетните организации, силно засегнати от високите цени на електрическата енергия. Проведохме….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!