Категория: Политика

Политически новини и събития от областта на политиката в България.

Бойко Борисов в Стара Загора: Подкрепете кандидатите за кметове и листите на ГЕРБ, за да нямате в Стара Загора сглобка, а да имате действаща местна власт

„Подкрепете кандидатите за кметове и листите на ГЕРБ, за да нямате в Стара Загора сглобка, а  да имате действаща местна власт“, каза в Стара Загора снощи лидерът на ПП ГЕРБ….

Антон Андонов: Свършил съм работа в полза на старозагорци, с която се гордея

Антон Димов Андонов е кандидат за общински съветник на „Движение Нашият град“. Бюлетина 55, преференция 103 Роден e на 07.04.1974 г. в гр. Стара Загора. Образование: Магистър по история и политология; ВТУ….

Антон Тонев: Нова транспортна схема, повече помощ и финансиране за „Зоопарк-Стара Загора, промяна на работата в приюта за кучета

Антон Тонев е кандидат за общински съветник на „Движение Нашият град“. Роден е на 27.09.1977 г. Образование: Магистър „Ветеринарна медицина“, Тракийски университет, Стара Загора; Докторант по заразни и паразитни болести….

Славка Шопова: Нося отговорността за това доста амбициозно поколение, притежаващо много повече свобода на избор

Славка Бонева Шопова е кандидат за общински съветник на „Движение Нашият град“, бюлетина 55, преференция 110 Родена е на 12.09.1969г. в Стара Загора. Магистър, специалност български и руски език, ПУ….

Васил Михайлов получи от Живко Тодоров картина, изобразяваща кадър от филма „Капитан Петко войвода“

Известният актьор Васил Михайлов гостува в родната си Стара Загора с постановката на Театър „Българска армия“ „Завещанието на целомъдрения женкар“ от Анатолий Крим на 17 октомври в Културен център „Стара….

Илиян Илиев: Имам идеи как да се реши проблемът с паркирането и дрифт изпълненията

Илиян Колев Илиев, кандидат за общински съветник на „Движение нашият град“, бюлетина 55, преференция 102 Роден е на 22.06.1978 г. в  Стара Загора. Образование: Средно специално. Сфера на дейност: Управител на фирма….

Росен Колев Петров: Стара Загора да бъде пионер в създаването на точки за зареждане на електромобили в жилищните квартали

Росен Колев Петров е кандидат за общински съветник на „Движение Нашият град“ Той е роден на 06.12.1965 г. в Стара Загора. Образование: Магистър, Русенски университет „Ангел Кънчев“, специалност – Технология….

Деница Митева: „Всички мои усилия ще бъдат в полза на децата на Стара Загора“

Деница Митева, кандидат за общински съветник на „Движение Нашият град“: „Всички мои усилия ще бъдат в полза на децата на Стара Загора“ – Г-жо Митева, Вие сте единствения кандидат за….

В решаването на кои проблеми искат да участват Емилия Захариева и Стойчо Стойчев

В решаването на кои проблеми искат да участват Емилия Захариева и Стойчо Стойчев – кандидати за общински съветници на „Движение Нашият град“ Емилия Захариева е родена на 09.09.1973 г. Образование: Средно….

Петя Николова Желязкова: Просто, искам да бъда полезна!

Кандидатът за общински съветник на „Движение Стара Загора-нашият град“ Петя Желязкова, откровено и силно се обръща към своите съграждани“ „Мили хора, не съм типичният кандидат- общински съветник, не съм партийно….

Живко Тодоров: Ще увеличим инвестициите в профилактиката на здравето

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров, който се кандидатира за четвърти мандат, представи основните ангажименти, които поема за здравеопазването в града, по време на среща с десетки общопрактикуващи лекари….

Кметските избори в Стара Загора – с много емоции на местно ниво и предизвестена развръзка на първи тур

Стара Загора е един от градовете в България, в които местните избори изглеждат относително ясни и предвидими като резултат през последните 12 години. Причината е дългогодишният кмет на града, който….