Категория: Политика

Политически новини и събития от областта на политиката в България.

Красимир Вълчев: Правим всичко възможно да започне системна и постоянна работа в полза на „Марица изток“. Трябва да се свика Съветът за национална сигурност по проблема

Пресконференция дадоха днес старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС: Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова Датата на пресконференцията бе дадена значително по-рано и целта й не е била….

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха смарт телевизор и конвектор за….

Общинската структура на ГЕРБ в Стара Загора направи подаръци за жителите в две села

Общинската структура на ГЕРБ в Стара Загора направи подаръци за жителите в две села, научи ЗАРАТА Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на жителите на старозагорските села….

Жени ГЕРБ дариха на Стара Загора Алея на обичта с 24 рози

Дамите от ГЕРБ – Стара Загора дариха на съгражданите си Алея на обичта, която част от националната инициатива на Жени ГЕРБ – „България има нужда от обич“. Арката, изобразяваща голямо….

ГЕРБ: Ще отстояваме интересите на региона. Вече имаме решения за кризите

Пресконференция дадоха кандидатите за народни представители на ГЕРБ – водачът на листата в Стара Загора Красимир Вълчев,  Маноил Манев, арх. Мартин Паскалев и областният координатор Радостин Танев. Радостин Танев обясни….

Александър Сиди: ПП, БСП, ДБ и ИТН не би трябвало да могат да се покажат точно в Стара Загора

Пресконференция в родния си град Стара Загора даде съпредседателят на ВМРО-БНД Александър Сиди, ден след акцията на войводите край „Лукойл“, чиято цел е била да покаже, че при наличие на….

Марко Терзиев е кандидатът за кмет на ГЕРБ за старозагорското село Дълбоки

ГЕРБ регистрира на 26 септември, в 11:11 часа в Общинската избирателна комисия в Стара Загора, кандидата си за кмет на село Дълбоки за частичните местни избори, които ще се проведат….

Радан Кънев: Защо е важно да се гласува за ДБ?

Евродепутатът Радан Кънев бе в Стара Загора, за да подкрепи старозагорската листа кандидати за народни представители от ДБ преди изборите. В неформална обстановка Кънев, водачът на листата доц. Атанас Славов,….

„Фланер“ вдигна Купата на МГЕРБ – Стара Загора по минифутбол

Горещи спортни страсти предизвика 11-ият турнир по минифутбол за Купата на МГЕРБ – Стара Загора, който се проведе на 24 и 25 септември на стадион „Трейс Арена“. В надпреварата участваха….

Красимир Вълчев: Стабилно и устойчиво управление след 2 октомври може да има само с ГЕРБ – СДС

Красимир Вълчев, водач на листата в Старозагорски район: Стабилно и устойчиво управление след 2 октомври може да има само с ГЕРБ – СДС Кандидатите за народни представители на ГЕРБ –….

Красимир Вълчев: Ангажираме се да запазим комплекса „Марица изток“ и работните места

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев, Теменужка Петкова и Делян Добрев, министри на енергетиката в правителствата на Бойко Борисов, Жечо Станков, бивш заместник-министър….

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Спасяването на бизнеса, работните места и овладяването на инфлацията са най-важните ни задачи

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Старозагорски район: Спасяването на бизнеса, работните места и овладяването на инфлацията са най-важните ни задачи до края на годината Кандидатите….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!