Категория: Политика

Политически новини и събития от областта на политиката в България.

Проведоха се консултации за определяне състава на РИК – Стара Загора

В Зала 2 на Областна администрация се проведоха консултации за определяне състава на РИК – Стара Загора, за изборите за 48-о Народно събрание, които ще са на 2 октомври, съобщиха….

В Минерални бани поощриха финансово ученици

В Минерални бани поощриха финансово ученици
Материалът В Минерални бани поощриха финансово ученици е публикуван за пръв път на Sakarnews – новини, анализи, коментари от Хасково, Хасковска област и Югоизточна България. …

Красимир Каракачанов в Стара Загора: Избори – като стане ясно, че Бюджет 2023 ще е пробит

Снощи, на 2 юни, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов бе в Стара Загора както, за да представи книгите си, така и за да се срещне със симпатизанти и обществеността. Според….

Красимир Вълчев: „А“ отборът е тръгнал към „Б“ група и по всяка тема може да се иска вот на недоверие

Увеличението на цената на газа съвпадна със сметките на нашите енергийни експерти, че ще плащаме допълнително 100 млн. лева. Това е възнаграждението за посредника и за хората, които са го….

Правилно е, че изнасяме оръжия и боеприпаси за Украйна, но защо правителството крие това?

Христо Гаджев: Правилно е, че изнасяме оръжия и боеприпаси за Украйна, но защо правителството крие това? Народният представител от ГЕРБ и зам.-председател на Комисията по отбрана в НС Христо Гаджев….

Самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти от младежите от ГЕРБ – Стара Загора

Самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти от младежите от ГЕРБ – Стара Загора, научи ЗАРАТА Членовете на старозагорската младежка структура на ГЕРБ раздадоха близо 250 пакета с….

ГЕРБ-СДС в парламента: В Деня на лъжата поздравяваме с празника българското правителство. Оставка, аматьори!

„Колеги, от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на българското правителство застана човек, за който беше доказано, че е нарушавал Конституцията и е подписал декларация с невярно….

Красимир Вълчев: Най-голямата злина е правителството да остане на власт

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС Красимир Вълчев и Илиана Жекова коментираха пред журналисти актуални политически теми. „Най-голямата злина е правителството да остане на власт. Премиерът Кирил Петков е….

Таксиметрови шофьори поставиха проблемите пред бранша пред старозагорските народни представители и общински съветници от ГЕРБ

Таксиметрови шофьори поставиха проблемите пред бранша пред старозагорските народни представители и общински съветници от ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА Старозагорските народни представители от ГЕРБ Красимир Вълчев и Маноил Манев, областният координатор….

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС искат от държавния бюджет допълнително над 30 млн. лева за инвестиционни проекти в три общини

Старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС искат от държавния бюджет допълнително над 30 млн. лева за инвестиционни проекти в три общини – Стара Загора, Казанлък и Раднево, съобщиха за….

8 месеца ще лежи ефективно за купуване на гласове мъж от Павел баня

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден обвиняем на затвор за купуване на гласове, съобщиха от АП за ЗАРАТА По досъдебно производство на Районна прокуратура-Стара Загора….

Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора организират приемна за граждани на 22 февруари

Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора организират приемна за граждани на 22 февруари, съобщиха за ЗАРАТА Общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора ще се срещнат с граждани на….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!