Категория: Политика

Политически новини и събития от областта на политиката в България.

Стратегическият план за земеделието ограбва стопаните и ликвидира сектора

ГЕРБ: Стратегическият план за земеделието ограбва стопаните и ликвидира сектора Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Сливенски избирателен район Десислава Танева, която е бивш министър на земеделието, представи….

Андрей Новаков: Трябва обединени и категорични да защитим работата на комплекс „Марица изток“

Андрей Новаков: „Комплекс „Марица изток“ е от ключова важност не само за отрасъла и за запазване на работните места в Старозагорски регион, но и за енергийната независимост и националната сигурност….

ГЕРБ сигнализират за евентуален опит справедливият енергиен преход за „Мини марица изток“ да бъде пратен в небитието още преди новия парламент

На пресконференция току що кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 27МИР – Стара Загора Красимир Вълчев, Маноил Манев и Живко Бончев сигнализираха за евентуален опит справедливият енергиен преход за….

Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора: Комплекс „Марица изток“ е нашата Шипка, която браним

Общинският ръководител на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов представи пред членове, симпатизанти и журналисти кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС от община Стара Загора, които са в….

Д-р Надя Трендафилова: В Стара Загора трябва да има площадка за медицински хеликоптери

Д-р Надя Трендафилова: Абсурдно е Стара Загора да не е сред градовете, определени от Министерството на здравеопазването, в които трябва да има площадка за кацане на медицински хеликоптери. Това заяви….

През погледа на главния редактор: От 7 март в ИА ЗАРАТА – политически публикации само при договор с медията

Живка Кехайова От 7 март в ИА ЗАРАТА – политически публикации само при договор с медията Както във всяка предизборна кампания, с изключение на анализите и коментарите на главния редактор,….

Каузата на старозагорските кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС е Марица изток е България

Коалиция ГЕРБ – СДС внесе листата с кандидатите за народни представители в Старозагорски избирателен район в РИК на 26 февруари, в 11:11 часа. Тя е съставена от 22-ма души от….

Вълчев: Асен Василев и Кирил Петков са лично отговорни за ангажимента за затваряне на въглищните централи

Народните представители от ГЕРБ – СДС Красимир Вълчев и Маноил Манев дадоха пресконференция пред старозагорски журналисти, на която коментираха актуални политически теми. Г-н Вълчев определи досегашната работа на Народното събрание….

8 старозагорски села получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ

8 старозагорски села получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подаръци на читалища и пенсионерски клубове в селата: Кирилово,….

Старозагорските младежи от ГЕРБ проведоха коледна благотворителна инициатива

Старозагорските младежи от ГЕРБ проведоха коледна благотворителна инициатива, научи ЗАРАТА Членовете на старозагорската младежка структура на ГЕРБ проведоха благотворителна инициатива дни преди коледните празници. Те раздадоха 280 пакета с хранителни….

Красимир Вълчев: Правим всичко възможно да започне системна и постоянна работа в полза на „Марица изток“. Трябва да се свика Съветът за национална сигурност по проблема

Пресконференция дадоха днес старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС: Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова Датата на пресконференцията бе дадена значително по-рано и целта й не е била….

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха смарт телевизор и конвектор за….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!