Категория: Спорт

Спортни новини – новините днес от света на спорта

Златислава Чуканова и Светлана Каменова в битка за златотона европейското по бокс в Белград днес

Европейското първенство по бокс в Белград навлиза в заключителния си етап, научи ЗАРАТА. След страхотното представяне на националите ни и спечелените исторически 11 медала, днес в сръбската столица Златислава Чуканова….

Ванеса Геориева и Радомир Стоянов от Берое спечелиха шампионските титли по борба на международния турнир „Петко Сираков – Иван Илиев“

  В днешния ден на силния международен турнир „Петко Сираков – Иван Илиев“, който е на възраст до 23 години и се провежда в град София, нашите борци от СКБ….

Василена Жукова завоюва първите медали за СКХГ „Импала“ на силен международен турнир

Василена Жукова, завоюва първите медали за СКХГ „Импала“ на силния Международен турнир за приз “ Жулиета Шишманова“ в гр. Бургас, научи ЗАРАТА. Силно начало, направиха нашите момичета през първия ден….

Стара Загора отново е домакин на традиционния карате киокушин турнир

Стара Загора отново е домакин на традиционния карате киокушин турнир, съобщиха за ЗАРАТА Спортният турнир е най-старият провеждан през годините без прекъсване в града на липите. За 35-и път над….

България с два финала и три бронза при жените на Европейското по бокс

  Два финала и три бронзови медала постигнаха боксьорките ни от националния отбор в днешния ден на Европейското първенство по бокс в Белград, научи ЗАРАТА. Водени от треньорите Борислав Георгиев….