Категория: Анализи

Анализи на важните новини, отразяващи се на живота ни следствие от политически, икономически и социални процеси.

През погледа на главния редактор: Коалициите се менят, а ние?

Живка Кехайова Коалициите се менят, а ние? След вота на недоверие към правителството, разочаровани крещяха, че антидемократичната и антиевропейската, проруска коалиция ГЕРБ/СДС, ИТН, ДПС и „Възраждане, свалила от власт проевропейската,….

През погледа на главния редактор: Българо-Скопски сценарий?

Живка Кехайова Българо-Скопски сценарий ли наблюдаваме? Днес разследващият журналист Григор Лилов написа: „В Скопие три партии заплашиха да напуснат правителството, ако се приеме френското предложение за спора с България. Демократическият….

През погледа на главния редактор: Тъпо! Тъпо!

Живка Кехайова Тъпо! Тъпо! Не виждам позитивен изход за България, ако политическите играчи продължават да се държат тъпо, вързани към проявената от тях чиста глупост, продиктувана от дребни частни интереси….

През погледа на главния редактор: Време е да пуснем Северна Македония при условията на ЕС

Живка Кехайова Време е да пуснем Северна Македония при условията на ЕС. Куп анализатори и историци вече дни наред обясняват защо това е нужно. С други думи – защо „да“,….

През погледа на главния редактор: Упражнението за вота на недоверие приключи в ущърб на управляващите

Живка Кехайова Упражнението за вота на недоверие очаквано приключи в ущърб на управляващите – 125 срещу 113 гласа Депутатите се упражниха за него върху главата на Никола Минчев, който бе….

През погледа на главния редактор: Що лъжеш, като ще се разбере и то веднага?

Живка Кехайова Що лъжеш, като ще се разбере и то веднага? В повечето случаи хората лъжат, за да отложат поне истината във времето, примерно, за след нещо важно и т.н…..

ПП вървели към парламентарно мнозинство – през погледа на главния редактор

Живка Кехайова ПП вървели към парламентарно мнозинство Старозагорският депутат Атанас Михнев днес съобщи, че ПП вече са намерили „свои“ депутати след напускането на министрите на ИТН и оттеглянето на партията….

През погледа на главния редактор: Чакаме!

Живка Кехайова Чакаме! Гледаме, слушаме и се опитваме да се ориентираме в сериала „Какво се случва в българската политика“ Защото ако се ориентираме правилно за протичането на следващия епизод, ще….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!