Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

За 14-и път в Стара Загора се провежда специализираното изложение за земеделие БАТА Агро

За 14-и път в Стара Загора се провежда специализираното изложение за земеделие БАТА Агро, открито с водосвет от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан, научи ЗАРАТА В дните до 20 май,….

Инж. Росен Найденов застава начело на ВиК Стара Загора

Инж. Росен Найденов застава начело на ВиК Стара Загора, научи ЗАРАТА Инж. Росен Найденов ще управлява „ВиК“ ЕООД, гр. Стара Загора. Той застава начело на водното дружество до провеждането на….

Препоръки на МВР за безопасност по време на баловете

Препоръки на МВР за безопасност по време на баловете, съобщиха за ЗАРАТА Мерки за недопускане на инциденти по време на абитуриентските балове на територията на област Стара Загора И тази….

Белослава Желева е новата Царица Роза

Казанлък избра своята нова Царица Роза 2022 Белослава Желева от СУ“Екзарх Антим I“ тази вечер на сцената на Дом на културата „Арсенал“ измежду 26 претендентки за престижната титла, научи ЗАРАТА….

24 май ще бъде отбелязан в Стара Загора с празнично шествие

24 май ще бъде отбелязан в Стара Загора с празнично шествие, научи ЗАРАТА Празнично шествие по повод 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета….

Десетата Областната панорама на професионалното образование в Стара Загора

Община Стара Загора и Регионално управление на образованието, в партньорство с Търговско-промишлена палата и Клуб на работодателя, Център за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора, организираха десета Областна панорама….

Доставчиците на електробусите в Стара Загора и Бургас са свързани с Валентин Златев

Фирми, свързани с олигарха Валентин Златев, доставят електрическите автобуси за Стара Загора и Бургас. Обществената поръчка на Стара Загора е проверявана от КПКОНПИ, Засега не е известно да има проверки в Бургас, въпреки данните за нагласен търг и там. Вчера КПКОНПИ обяви, че има данни за опорочаване на подобна обществена поръчка във Варна, за която […]
Материалът Доставчиците на електробусите в Стара Загора и Бургас са свързани с Валентин Златев е публикуван за пръв път на Bureau for Investigative Reporting and Data. …

Всички училища от област Стара Загора имат възможност да назначат в екипите си учители от „Заедно в час“

Всички общински и държавни училища от област Стара Загора имат възможност да назначат в екипите си учители, обучени и прецизно подбрани от програма “Нов път в преподаването” на фондация “Заедно….

Пореден инвеститор входира свое инвестиционно намерение в старозагорската Индустриална зона „Загоре“

Пореден инвеститор входира свое инвестиционно намерение в старозагорската Индустриална зона „Загоре“, научи ЗАРАТА Компания, занимаваща се с модерно технологично и екологично производство, е входирала официално инвестиционно намерение за закупуване на….

Шестокласничка се е удавила вчера в канала в близост до 11 ОУ в Стара Загора

Шестокласничка от Стара Загора се удави в градския канал. Момичето е било със съученици и приятели, които са съобщили за инцидента на свой учител, научи ЗАРАТА 11-то основно училище се….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!