Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

Тотка Петкова: На 3 септември очакваме гости от цялата страна на нашето „Био рали с магарешки каручки“

Със зам.-кмета на Община Гурково Тотка Петкова ЗАРАТА разговаря за добрите практики в общината, за проблемите, за перспективите за развитие Г-жо Петкова, с какво се гордее Гурково? Най-вече с хората….

Старозагорските фейсбук групи: Стара Загора политика

Да побистрим политиката, като събираме появяващите се от различни източници публикации, свързани с партии, политици, избори и прочие. Делово, по същество, без излишни нерви. Целта на групата е да намираме….

„Мини Марица-изток“ ЕАД оказва помощ за потушаване на пожарите в Хасковска област

„Мини Марица-изток“ ЕАД оказва помощ за потушаване на пожарите в Хасковска област, научи ЗАРАТА Въгледобивното дружество предостави тежка минна техника за овладяване на пожарите в Хасковска област. В късния следобед….

Роди се в Зоопарк – Стара Загора благородно еленче

Семейството на благородните елени в старозагорския зоопарк се увеличи с бебе преди броени дни Това съобщи за БТА Ивелина Илиева, директор на зоокъта в града. Тя допълни, че малкото е….

Старозагорските фейсбук групи: ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ – СТАРА ЗАГОРА

Студентски портал на Тракийски университет – Стара Загора Публична: Всеки може да види кой е в групата и какво се публикува. Членове · 6713 Групата е създадена на 10 декември….

Старозагорски читалища ще реализират проекти с финансиране от Фонд „Култура“

Старозагорски читалища ще реализират проекти с финансиране от Фонд „Култура“, научи ЗАРАТА Шест читалища от община Стара Загора получават финансиране на своите проекти по Програма за възстановяване и развитие на….

Продават билети за оперните спектакли на Държавна опера – Стара Загора на брега на язовир „Копринка“

Продажбата на билети за оперните спектакли на Държавна опера – Стара Загора на брега на язовир „Копринка“ вече започна от началото на тази работна седмица, съобщиха за ЗАРАТА Срещу 20….

ММЦ подготвя ескейп стая, турнир по асоциации и кино под небето за Международния ден на младежта в Стара Загора

ММЦ подготвя ескейп стая, турнир по асоциации и кино под небето за Международния ден на младежта в Стара Загора, научи ЗАРАТА Международният младежки център в Стара Загора се е подготвил….

Старозагорските фейсбук групи: Стара Загора

Отворена група за Стара Загора! Може да поствате и споделяте всичко без цензура – реклама, новини, политика, битови проблеми и други! За реклами 0888459000 Обидните квалификации са забранени в групата!….

На 8 октомври ще бъде осветен храма „Игнатий Старозагорски“ в Стара Загора

На 8 октомври ще бъде осветен храма „Игнатий Старозагорски“ в Стара Загора, научи ЗАРАТА Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан посети храм „Св. прпмчк Игнатий Старозагорски“, където в момента текат последни….

Лекари от спешния център в Казанлък бяха подложени на обиди и подигравки

Лекари от спешния център в Казанлък бяха подложени на обиди и подигравки от страна на пациентка, постъпила в спешното отделение с паник атака, научи ЗАРАТА „Тя постъпи на 6 август….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!