Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

Красимир Вълчев: Правим всичко възможно да започне системна и постоянна работа в полза на „Марица изток“. Трябва да се свика Съветът за национална сигурност по проблема

Пресконференция дадоха днес старозагорските народни представители от ГЕРБ – СДС: Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова Датата на пресконференцията бе дадена значително по-рано и целта й не е била….

В залата на Исторически музей „Искра” и Художествена галерия – Казанлък бяха връчени традиционните награди на хорови формации

На финала на Националния хоров фестивал „Петко Стайнов“ в залата на Исторически музей „Искра” и Художествена галерия – Казанлък бяха връчени традиционните награди на отличени хорови формации, съобщиха за ЗАРАТА….

Община Казанлък бе отличена за лидер във Фестивалния туризъм

Община Казанлък бе отличена за лидер във Фестивалния туризъм на осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022 миналата вечер в София, научи ЗАРАТА На официалната церемония….

Откриване на изложба „Нумизматичен салон’2022“ – ще видим копия на първите български банкноти

Откриват изложба „Нумизматичен салон’2022“ – ще видим копия на първите български банкноти 20 и 50 лева, научи ЗАРАТА Защо в небето над Стара Загора са хвърчали банкноти на 1 май….

Културен афиш на Стара Загора: 5 декември – 11 декември

Културен афиш на Стара Загора: 5 декември – 11 декември ви предлага ЗАРАТА 5 декември , /понеделник/ „Блуждаещи отблясъци и светлини“ – нов роман на Йордан Стоев. Представяне. 17.30 ч.,….

И грейна Стара Загора, озарена от празнични светлини

И грейна Стара Загора, озарена от празнични светлини, видя ЗАРАТА 12-метрово живо дърво, накипрено в празнични одежди в центъра на Стара Загора, засия със силата на хиляди светлини. Малките, но….

Утре в Казанлък ще бъде затворен за движение на МПС пореден участък

От утре, 03.12.2022 г. ще бъде затворен за движение на МПС друг участък от ул.„Чаталджа“ в град Казанлък, съобщиха за ЗАРАТА: – в участъка от кръстовището с бул.„Княз Александър Батенберг“….

Община Стара Загора закупи апарат за очен скрининг на деца

Община Стара Загора закупи апарат за очен скрининг на деца, научи ЗАРАТА Немски апарат за очен скрининг при деца „PlusОptiх“ ще бъде в подкрепа на превенцията на детското очно здраве…..

Младежки общински съвет организира традиционната благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“

Младежки общински съвет организира традиционната благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“, научи ЗАРАТА За пети път, Младежки общински съвет организира благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“ в Стара Загора. Целта….

Благовест Илиев: Адмирации за онези, които милеят за града и не се отказват за благото на всички!

Журналистът и PR Благовест Илиев, написа във фейсбук профила си, видя ЗАРАТА: Едва днес успях да изгледам записите от две ключови събития за развитието на родния ми град Стара Загора….

Гражданите могат да се обръщат към общините, за да започнат подготовка на документите за саниране

Гражданите могат да се обръщат към общините, за да започнат подготовка на документите за саниране, съобщиха за ЗАРАТА от МРРБ Общинските и районните администрации са водещи партньори по програмата за….

Петко-Стайновите празници в Казанлък започнаха с поднасяне на венци и цветя пред паметника на академика

По традиция Петко-Стайновите празници в Казанлък започнаха с поднасяне на венци и цветя пред паметника на академика в двора на гимназията, кръстена на името на известния композитор, научи ЗАРАТА Музикалните….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!