Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

Розовото масло да се разглежда изцяло като естествен продукт е българското предложение към ЕК

Розовото масло да се разглежда изцяло като естествен продукт е българското предложение към ЕК, научи ЗАРАТА Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова разговаря онлайн с колегата си от побратимения френски….

Стратегическият план за земеделието ограбва стопаните и ликвидира сектора

ГЕРБ: Стратегическият план за земеделието ограбва стопаните и ликвидира сектора Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Сливенски избирателен район Десислава Танева, която е бивш министър на земеделието, представи….

Честват юбилей на обществения транспорт в Стара Загора със специална книга

Честват юбилей на обществения транспорт в Стара Загора със специална книга, съобщиха за ЗАРАТА По повод 70-годишния юбилей на организирания обществен транспорт в Стара Загора, ръководството на „Тролейбусни и автобусни….

Свободни работни места в „Бюро по труда-Стара Загора“ на 24 март

Свободни работни места в „Бюро по труда-Стара Загора“ на 24 март, съобщиха за читателите на ЗАРАТА 1. РАБОТНИ МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ 1 търговски пътник 1 счетоводител 1….

В началото на април ще се извърши дезакаризация срещу кърлежи в община Стара Загора

В началото на април ще се извърши дезакаризация срещу кърлежи в община Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА В дните 7-и, 8-и и 9-и април, на територията на община Стара Загора….

Център за видеонаблюдение ще бъде изграден в РУ-Казанлък

Център за видеонаблюдение ще бъде изграден в РУ-Казанлък. Директорът на ОДМВР-Стара Загора проведе работна среща с представители на местната власт в Казанлък, съобщиха за ЗАРАТА Директорът на ОДМВР-Стара Загора ст…..

Младежкият център в Стара Загора с участие във „Време за ъпдейт“

Младежкият център в Стара Загора с участие в първото събитие в рамките на националната кампания „Време за ъпдейт“, научи ЗАРАТА По покана на Програма „Развитие на човешките ресурси“ към МТСП,….

Младежи събират дарения за нуждаещи се в Стара Загора

Младежи събират дарения за нуждаещи се в Стара Загора, научи ЗАРАТА Стартира петата кампания на Младежки общински съвет Стара Загора „Дари, за да зарадваш“. Идеята на Великденската инициатива е да….

„Литературна сряда“ запознава любителите на словото с творбите и живота на старозагорските поети

Инициативата „Литературна сряда“ запознава любителите на словото с творбите и живота на старозагорските поети, научи ЗАРАТА Музей „Литературна Стара Загора“ кани на интересна беседа всяка сряда. Инициативата „Литературна сряда“ е….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!