Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

РЗИ-Стара Загора се включва в куиз „Обединени срещу дрогата“

РЗИ-Стара Загора се включва в куиз „Обединени срещу дрогата“, съобщиха за ЗАРАТА Регионална здравна инспекция – Стара Загора се включва като партньор в инициативата „Обединени срещу дрогата“ – куиз състезание…..

Обсъждат подробности за финансирането на събития и проекти в областта на изкуствата и културата в Стара Загора

Обсъждат подробности за финансирането на събития и проекти в областта на изкуствата и културата в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА На 28 февруари (сряда), от 13.30 часа, в Културен център….

Традиционната викторина „1000 причини да се гордеем, че сме българи“ събира родолюбци в Културния център

Традиционната викторина „1000 причини да се гордеем, че сме българи“ и тази година събира родолюбци в Културния център, съобщиха за ЗАРАТА Междуучилищна викторина „1000 причини да се гордеем, че сме….

Младежки общински съвет отчете резултати от проведена анкета сред ученици, свързана с подобряване на градската среда

Младежки общински съвет отчете резултати от проведена анкета сред ученици, свързана с подобряване на градската среда, съобщиха за ЗАРАТА Представители на Младежки общински съвет, Младите омбудсмани и Младите кметове се….

„Самотата…“ се завръща на старозагорска и софийска сцени

„Самотата…“ се завръща на старозагорска и софийска сцени, съобщиха за ЗАРАТА Спектакълът САМОТАТА В СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК/СВЯТ по текстове на Антония Антонова и Цветелина Вътева, поетесите от Вайръл стихове за секс….

Обявен е конкурс за назначаване на държавна служба в ОДМВР-Стара Загора за вакантни младши изпълнителски длъжности

Обявен е конкурс за назначаване на държавна служба в ОДМВР-Стара Загора за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, съобщиха за ЗАРАТА Обявен е конкурс….

Даниела Крокодилова в рубриката: „7 въпроса“. Какво каза AI за нея?

Даниела Крокодилова в рубриката: „7 въпроса“. Естествено, попитахме и AI какъв човек е тя и какво трябва да работи, според изкуствения интелект. Даниела Крокодилова е от Стара Загора, човек с….

Откриха в Стара Загора комплекс от три центъра за предоставяне на комплексни грижи в ранна детска възраст

Откриха в Стара Загора комплекс от три центъра за предоставяне на комплексни грижи в ранна детска възраст, съобщиха за ЗАРАТА Надежда Чакърова: Образованието да стане приоритет и децата да бъдат….

СТАРА ЗАГОРА Е ОТЛИЧЕНА В ТРИ ПРЕСТИЖНИ КАТЕГОРИИ В КЛАСАЦИЯТА НА FDI INTELLIGENCE

СТАРА ЗАГОРА Е ОТЛИЧЕНА В ТРИ ПРЕСТИЖНИ КАТЕГОРИИ В КЛАСАЦИЯТА НА FDI INTELLIGENCE, ИЗДАНИЕ НА FINANCIAL TIMES ЗА „ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ И РЕГИОНИ НА БЪДЕЩЕТО 2024“, съобщи в свой пост кметът….

Безплатен образователен семинар за младежи организират Община Стара Загора и фондация „Искам бебе“

Безплатен образователен семинар за младежи организират Община Стара Загора и фондация „Искам бебе“, съобщиха за ЗАРАТА На 23 февруари 2024 г., от 13.30 ч. в Аулата на Тракийския университет, екипът….

В Областна администрация Стара Загора, ще се проведе среща за запознаване с механизма на работа на приложението „DrugSTOP.bg”

На 23.02.2024 г. от 11:30 ч., в залата на ет. 2 в сградата на Областна администрация Стара Загора, ще се проведе среща за запознаване с механизма на работа на приложението….

В залата на ПГКНМ Проф. Минко Балкански, Стара Загора ще се проведе Куиз състезание „Обединени срещу дрогата“

На 23.02.2024г., Петък от 14:00 часа в залата на ПГКНМ Проф. Минко Балкански, Стара Загора ще се проведе Куиз състезание „Обединени срещу дрогата“, съобщиха за ЗАРАТА Това е съвместен проект….