Категория: Автомобили

За всичко свързано с автомобили и тяхното обслужване.

Колата се повреди на пътя – Пътна помощ в София ще ви помогне!

Предлагаме репатрак с лебедка за евакуация на автомобили в София и областта. Натоварването на колата, която е отказала да се движи само на пръв поглед изглежда като проста работа, но….

Изтеглят над 150 000 автомобила „Ауди“ заради проблем

Германският автомобилен концерн „Фолксваген“ изтегля от американския пазар над 150 000 автомобила „Ауди“ А3 (Audi A3) заради проблеми с въздушните възглавници, предаде „Ройтерс“. „Фолксваген“ е подал заявление до Националното управление….

Стикер с вграден чип ще поставят на колите при годишен технически преглед

При годишен технически преглед на автомобилите ще бъде поставян стикер с вграден чип. Това не е чипиране на автомобилите, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ изпълнителният директор на Агенция….

Асоциация „Активни потребители“: Продават ни отровна течност за чистачки

Асоциация „Активни потребители“ предупреди в редовния си бюлетин, че на пазара отново е плъзнала течност за чистачки със забранения метанол. Става въпрос за марката „SEVAN“, чийто производител е нарушил разпоредбите….

Автомобилостроителната индустрия: Европейската комисия предлага забрана на двигателите с вътрешно горене

Предложените от Европейската комисия „правила за рязко снижаване на емисиите“, които отделят леки автомобили, микробуси, камиони и автобуси, на практика означава „забрана през задния вход“ на двигателите с вътрешно горене….

Какви са предимствата на автомобилите с ръчни скорости

Сред най-важните покупки е тази на нов автомобил. Изборът на кола е сериозна инвестиция, която трябва да бъде много добре обмислена. Един от най-важните въпроси, които си задаваме е с….

„Зa yбийcтвo нямa тaкoвa нaкaзaниe“. Престъпление ли е вече споделеното пътуване?

Всеки, който извършва обществен превоз на пътници, без да разполага с регистрация или лиценз, може да получи от 2 до 5 години затвор, а превозното средство, използвано за целта, се….

Огромна корпорация изтегля 210 000 автомобила заради проблеми с горивната помпа

Японският автомобилостроителна корпорация „Тойота“ изтегля 210 000 автомобила заради проблеми с една от частите в горивната помпа. Кампанията обхваща 29 модела, пуснати на пазара между юли 2017-а и декември 2019….

Охраната на Караянчева оказа първа помощ на катастрофирало младо семейство

Кортежът на председателката на парламента Цвета Караянчева е оказал първа помощ на младо семейство с малко дете, което е претърпяло инцидент с автомобила си на автомагистрала „Тракия“, съобщи „24 часа“…..

Пропадна 10-метров участък от новостроящата се магистрала „Европа“?

Пропадане на настилката на новопостроения участък от автомагистрала „Европа” се получи в началото на Лот 2 при Драгоман. Отсечката е около 10 метра и е точно преди подлез, посока София…..