Лунен календар – здраве и красота

6 август – понеделник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 04.31 ч. Изгрява в 01.20 ч. Залязва в 15.53 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е благоприятен за разрешаване на жилищни проблеми за родените в Рак, Скорпион и Телец. Родените във Везни, Дева и Стрелец да не рискуват. Родените в Дева и Рак да обменят полезни идеи с колегите си и да направят дългосрочните си професионални планове.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Родените в Близнаци и Водолей да поднесат подарък – изненада на любимите хора. Днес може да си позволите разнообразна храна – пригответе нещо вкусно за цялото семейство и си поканете гости.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Умни, способни да планират бъдещето си, но срещащи трудности
по отношение на неговата реализация. Научете ги да конкретизират действията си, да не се разпиляват. Научете ги на физически труд. Ще са добри учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Денят позволява да направите разтоварване на организма с плодове и чай. Парната баня, както и масажът на раменния пояс са забранени. Коламаската, педикюрът, маникюрът и електроепилацията – разрешени.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)