ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ! Маджо става дядо! Основателят на СИК чака внук по Трифон Зарезан

Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев-Маджо очаква появата на първородното си в най-скоро време. Дъщеря му Йоанна е бременна в 8-и месец и до няколко дни ще даде живот.
Терминът на 26-годишната щерка е на 14 февруари – деня, в който преди 2 години тя се сгоди за избраника си Иво Диков. 30-годишният зет на Младен Михалев е племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков и подобно на чичо си, също е архитект.

[ad id=“263680″]

От обкръжението на Младен Михалев не разкриват какъв ще е полът на пеленачето, но очакванията са за мъжка рожба. Младенецът вероятно ще бъде кръстен на заможния си и влиятелен дядо. Йоанна Михалева ще роди в частна столична клиника, като бременността й протича перфектно и без усложнения.
Дъщерята на Михалев се завърна в България преди две години, след като завърши висшето си образование в Лондон. Казват, че тя се е прибрала в родината заради любовта си с Иво Диков, който минава за един от най-добрите архитекти на жилищни сгради.

[ad id=“225664″]
След прибирането си в България Йоанна Михалева пое туристическия сектор в бизнес империята на баща си и управлява хотелските комплекси в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски, пише седмичник.


image0 (9K)