Женски хороскоп за януари 2019 година

Овен

През първия месец на 2019-а година ще трябва да си изясните кои неща са важни за вас и кои не са ви приоритет. Например, ако любовта е важна за вас, ще трябва да намалите активността свързана с работата и обратно.

Като цяло любовният ви живот ще върви хармонично. Ако искате да постигате успехи в работата, ще трябва да бъдете по-активни и да покажете своите таланти пред ръководството.

Нови хобита, романтика, пътуване и финансово благополучие – всичко това ви очаква през януари. Обърнете внимание на здравето си, начина си на хранене и спортните активности. Пазете се от настинки.

Телец

Януари може да се окаже по-напрегнат за вас. Може да ви се стори невъзможно да се справите с някои проблеми. Ако се научите да управлявате емоциите си, тогава ще ви бъде по-лесно да преодолеете пречките.

Гледайте по-реално на случващото се край вас и не си правете излишни илюзии. Ако си изградите ясни планове, които да следвате, успехите ще са неизбежни.

През януари се придържайте към здравословния начин на хранене, приемайте повече витамини и не забравяйте за спорта. Не се заседявайте и внимавайте с вредните навици.

Близнаци

Изучаването на нови неща и усъвършенстването на уменията ви ще бъдат във фокуса ви през януари. Възможно е да овладеете напълно нова професия, която ще ви донесе морално удовлетворение и доходи. Основното е, че действията ви не трябва да бъдат насила, а да идват с желание.

Ако искате да постигнете растеж в кариерата си, важно е да не спирате да учите и да се развивате. Намерете си хоби, което да ви вдъхновява. То ще ви помогне и да се възстановите емоционално, и да постигнете хармония. Що се отнася до здравето, звездите препоръчват да се придържате към здравословна диета.

Няма да ви липсват кулинарни изкушения, затова не забравяйте и да спортувате.

Рак

Жените родени под този зодиакален знак ще искат да покажат всичките си таланти. Работата ще изисква вашето повишено внимание и така ще е през цялата година. Духовното развитие и придобиване на нови умения ще бъдат на преден план. Основното нещо е да се намери онова, което да ви е интересно и да ви носи приходи.

Може би някое забравено хоби може да бъде ваш източник на пари. Конфликтите с роднините не са изключени, ето защо бъдете внимателни. Важно е да постигнете хармония с тези, с които сте имали вражда от дълго време. Ако цените времето и енергията си, със сигурност ще постигнете успех във всичко.

Лъв

През януари ще се чувствате леко объркани, може би и дори напрегнати. Здравословното ви състояние ще зависи пряко от емоционалното ви. Звездите ви съветват да поддържате топли взаимоотношения с колеги и шефове.

Сдържайте емоциите си, особено в моменти на напрежение. Не са изключени здравословни проблеми, особено със стомашно-чревния тракт, гръбначния стълб, ставите и нервната система. Промяна в храненето и отдаването на спорт ще ви помогнат да се чувствате по-добре.

Дева

През януари всичко ще бъде с по малко радост и тъга. В работата и финансите ще се радвате на относителна стабилност. Опитайте се да контролирате емоциите си, когато комуникирате с други хора. Звездите ви съветват първо да мислите, а после да говорите.

Ще имате много работа и задължения, затова се грижете добре за здравето си. Не са изключени настинки, ето защо подсилете имунитета си. Ако искате да се отървете от някой лош навик, сега може да започнете тази промяна.

Везни

Годината за вас ще започне с амбиции и желание за успехи. За да се случи това, ще трябва още от началото на годината да се научите да се адаптирате не само към хората около вас, но и към ситуациите.

В творчески план ще можете да постигнете успехи. Имате достатъчно сила и енергия, най-важното е да не пропуснете тази възможност. Вие също ще трябва да контролирате емоциите си и да не забравяте за думите като „съжалявам“ и „благодаря“. Намерете начин да релаксирате, за да се освободите от отрицателните емоции.

Скорпион

Още в началото на годината звездите ще ви подтикнат да покажете вашата женска страна, време е. Въпреки че ще ви се налага да проявите повече твърдост, не забравяйте да показвате вашата нежност. Доверие и искреност – това са нещата, към които ще трябва да се стремите в комуникацията с другите. Ако планирате промени във външния вид, периодът е подходящ. Добре е да помислите за детокс на черния дроб и кожата. Намалете приема на мазни и висококалорични храни.

Стрелец

В първия месец на годината не се препоръчва да тръгвате напред с рогата. Колкото по-спокойни сте, толкова по-добро ще бъде вашето бъдеще. Внимавайте с необмислените разходи. Няма да липсват трудности в работата и финансите. Ще трябва да се справите с грешки и пропуски, както и да вземате решенията внимателно.

Ако анализирате всичко в детайли, ще бъдете победители. През януари ще може да укрепите отношенията си с роднините. Самотните представителки на зодията може да започнат любовна афера.

Козирог

Шансовете за успех за дамите от зодия Козирог ще бъдат много през 2019-а. Важно е да ги използвате правилно. През януари ще ви се струва, че всичко е застинало. Ако искате да поемете в нова посока, да си намерите ново хоби – опитайте. Отговорностите ви ще се увеличат.

Периодът е подходящ да планирате пътуване в чужбина. Обърнете внимание на нервната система. Възможно е да бъдете по-нервни, предвид много задължения.

Водолей

Успехи в любовта няма да ви липсват и тях ще започнете да усещате още през януари. Ще може с лекота да създавате нови полезни контакти, а вашата изобретателност няма да остане незабелязана. Контактите ще окажат голямо влияние на кариерното ви развитие. Ще можете лесно да се адаптирате към различните ситуации. Звездите ви съветват да се занимавате с йога или други релакс практики, с които да освободите съзнанието и духа от напрежение. Някои от вас ще продължат да се борят с вредните навици.

Риби

Още от първия месец на годината ще се стремите към повече хармония. Въпреки че не ви очакват големи кавги, важно е да мислите преди да говорите, защото няма как да върнете думите си назад.

Ще ви се иска да поемете повече рискове с цел печалба. Тъй като сте доста емоционални, не е изключено да ви обхванат депресивни настроения. Ето защо е важно да релаксирате повече, но и да комуникирате с позитивно настроени хора.


image0 (9K)