Каракачанов: Да спрем да си мислим, че леко полудели хора правят атентати в Европа

„Става въпрос за война между две цивилизации или по-точно за агресия срещу християнската европейска цивилизация“, каза вицепремиерът

„Крайно време е да спрем да си въобразяваме, че някакви леко полудели хора правят атентати в Европа.“ Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с атентата в Страсбург на брифинг след заседание на Министерски съвет, предаде „Фокус“.

По отношение на това дали има необходимост от взимане на допълнителни мерки, министър Каракачанов поясни, че винаги има готовност да се реагира при такива ситуации.

image0 (9K)

„Мерките са взети от службите на вътрешните работи. Виждаме профила на атентатора. Крайно време е да излезем от този сън и да спрем да си въобразяваме, че някакви леко полудели хора правят атентати в Европа“, посочи той.

„Става въпрос за война между две цивилизации или по-точно за агресия срещу християнската европейска цивилизация и докато институциите в Брюксел се грижат за лекуване на последиците, аз смятам, че ние в България не трябва да чакаме последиците, а да вземем законови мерки, чрез които да предотвратяваме тези процеси още в техния зародиш, а не да ги чакаме да узреят“, коментира още военният министър.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!