Марешки рекламира хапчета и бензин от парламентарната трибуна

Бизнесменът направи безплатната си рекламна промоция без да го санкционират

Бизнесменът Веселин Марешки, който по волята на българските избиратели стана и зам.-председател на Народното събрание, направи безплатна реклама на бизнеса си от  трибуната на народното събрание. Той не бе спрян, нито санкциониран за това.

„Явно няма да има дебати. Явно след два часа и половина правилно съм разбрал, че е време за реклама“, обяви Веселин Марешки. Аптекарският бос със свален депутатски имунитет показа, че го е изговорил буквално, а не метафорично

„3 млн. са клиенти на нашите аптеки и нашите бензиностанции, аз не искам да са ми клиенти, но единствените места, където няма протести, са пред нашите аптеки и нашите бензиностанции“, похвали се Марешки.

Почти от всеки град му се обаждали с искания да разкрива аптеки и бензиностанции. Рекламните минути от парламентарната трибуна продължиха така: „От тези 3 млн. души, които си купуват лекарства, и няколкостотин хиляди си зареждат от нашите бензиностанции, го правят от родолюбие.“

Други пък направо щели да си отидат, ако ги нямало неговите аптеки. „Те не могат да си купят лекарствата, ако не са отстъпките от 30 до 70, те умират“, продължиха рекламните минути на зам.-председателя на парламента. Към края на рекламата Емил Христов се сети да му направи забележка да не се отклонява по темата лекарства, предаде Канал 3.

Марешки пристъпи към разсичане на „картела в горивата“, при което Христов пак го репликира: „И оттам да се отдалечим.“ Лидерът на Воля обаче акостира при мъжа на Корнелия Нинова, който работи в „Лукойл“, и отново я захапа по темата. „А нашите избиратели страдат покрай вашите“, обобщи бензиновият и аптекарски бос.


image0 (9K)