Неповторимият Рич Форестър от „Дързост и красота“ се впуска в нова авантюра

Незабравимият Рич Форестър от сериала „Дързост и красота“ – актьорът Рон Мос, обяви в социалните мрежи, че ще се снима в нов филм в южната италианска област Пулия.

Един от най-обичаните герои в сапунената опера, която наскоро отпразнува 30-годишнина от излизането на първия си епизод в ефир, в момента заради пандемията от коронавирус е блокиран от 10 март в Белгия, където току-що бе започнало театралното му турне.

„Мисля, че всички, особено сега, имаме нужда повече да обичаме и да се смеем, ето защо нямам търпение да започна работа по този филм“, написа звездният актьор в Инстаграм за бъдещата романтична комедия Surpise Trip („Изненадващо пътешествие“), в която ще играе.

В поста си той обяснява, че чувства Италия като свой втори дом. Публикувал е и обща снимка с тенора Андреа Бочели и продуцента Тициано Кавалиере от времето преди пандемията. Снимките трябва да започнат на 7 септември, но Мос още при първа възможност в следващите дни ще замине за Италия, за да огледа терена. Действието в Surpise Trip ще се развива между Пулия и Ню Йорк. „Това е брилянтна романтична комедия, която разказва историята на Майкъл – нюйоркски брокер, който си купува ферма в Пулия, за да избяга от монотонността на ежедневието си. Щом пристига в Италия за уреждането на формалностите около имота обаче ще му се случат неочаквани неща и не всичко ще се окаже такова, каквото изглежда. Ще се намеси и любовта, за да обърка още повече работата“, повдига завесата Рон Мос.

Филмът ще бъде продуциран от неговата продуцентска компания в Лос Анджелис – DevRonn Enterprises, а от италианска страна – от неговия добър приятел Тициано Кавалиере. Режисьор ще бъде младият Роберто Баели. Кастинги ще започнат още през лятото: първият – на 16 юли в Торино.


image0 (9K)