НАЙ-НОВИ:

Теди Велинова пак се усуква около д-р Енчев

Теди Велинова прави всичко, за да си върне „короната” на официална половинка на д-р Ангел Енчев, шушука се в светските среди.

Манекенката, която от лятото е разделена с бащата на двете си деца, била започнала бавно и полека да се присламчва обратно към него, а той не оставал безразличен към опитите за рестарт на 8-годишната им връзка.

Като повод за поддържане на отношенията с бившия си мъж Теди Велинова използвала двете им деца, които официално са оставени на нейните грижи, но имат нужда и от баща си. Пластичният хирург не можел без сина и дъщеря си и използвал всяка възможност да се види с тях, а покрай тези срещи неизменно се засичал и с майка им. Говори се, че макар докторът сам да е взел решение за раздялата с Теди преди няколко месеца, той все още имал горещи чувства към своята бивша половинка. Причината да скъса с нея не била в липсата на любов, а в постоянното мрънкане, претенции и лошо настроение на манекенката.

Сега обаче Велинова се опитвала да поправи грешките от миналото. През четирите месеца, които са минали от раздялата, тя била възприела поведение почти като на Дева Мария. Това, за което най-много внимавала, било да не я засекат с нов мъж, което би затворило вратата ѝ обратно към Енчев.

Моделката също така се стараела да е винаги усмихната в присъствието на бившия си любим, да се грижи за децата им като истинска майка-орлица и да показва колко много държи на таткото. Откакто останала сама, никой не я бил чувал да се оплаква, да критикува или да изказва недоволство от бившия си мъж. Напротив – не спирала да му благодари, че продължава да ѝ плаща издръжка и я е оставил да живее в разкошната им къща в София, докато самият той се свива в апартамент.

Преди дни Енчев сам призна, че е затоплил отношенията с бившата си жена, макар че между двамата все още се усещало известно напрежение. Прави впечатление, че от доста време двамата с Теди открито си разменят сърчица в социалните мрежи, не пестят милите думи от адрес един на друг и по всичко личи, че ледовете между тях се топят.

Хитрата манекенка не горяла от желание да си търси нов мъж на своите 41 години и с две деца на ръце. А и се тревожела, че ако залюби друг, може да изгуби издръжката от хирурга, къщата му и дори попечителството над сина и дъщеря си. Затова предпочитала да си върне Енчев. Ако това означава да стисне зъби и никога повече да не покаже лошо настроение, била готова да го направи, пише „Уикенд“.

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon