Ужасяващи новини от „Къщата на смъртта“: Боби е с 6 изстрела в слабините! (ОБЗОР)

Ужасяваща информация продължава да излиза за „Къщата на смъртта“ в Нови Искър и зверските шест убийства, извършени там .

[ad id=“225664″]

Извергът убива първо 44-годишната Кети Кюхова с изстрели в гърба, докато тя разхожда кучето си, и оставя тялото ѝ там. Понеже жената се бави, Неделчо Юнаков, с когото първата жертва на масовото убийство живее, се обадил на сина си Георги да се прибере от психоболницата, където младежът работи.

[ad id=“263680″]

Убиецът нахълтва на първия етаж в Къщата на ужасите в Нови Искър и с 10-ина куршума разстрелва Неделчо, което според криминални психолози показва голям афект, типичен за престъпленията от ревност. Припомняме, че стана ясно за любовна връзка между Кети и Росен Ангелов, когото МВР обяви за държавно издирване заради извършените 6 убийства. ДНК анализи и веществени улики категорично доказаха, че именно той е извършител на касапницата.

[ad id=“225664″]

Синът на Неделчо – Георги, е с един куршум в гърдите. Застреляна е и тъщата на Юнаков – баба Еленка, която е била на дивана.
Ангелов е обикалял цялата къща, за да ликвидира всеки, изпречил се на пътя му, ритал е врати – някои от тях са разбити.

[ad id=“225664″]
Нанси, дъщерята на Кети, е била на горния етаж заедно с приятеля си Боби. Дали са се усамотили там преди нахълтването на Росен или са избягали нагоре след зверствата му на долния етаж – не е ясно. 16-годишното момиче е простреляно в слепоочието, а младежът е с 3 куршума в главата и 6 изстрела в слабините, твърди „Телеграф“.

След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че е престоял близо 4 часа, като размествал труповете, събрал гилзи, за да попречи на разследването.

Преди два дни беше открита къща в село Луково, на 13 км. северно от Нови Искър, където Росен Ангелов е пребивавал нелегално. В двора намериха доказателства, че той се е упражнявал да стреля по мишени, както и да тренира активно. Припомняме, че 56-годишният мъж е изключително добре подготвен физически, активен планинар, а тази сутрин Красимир Каракачанов каза, че има сведения за участието на Ангелов в чуждестранния Легион.

Масирана полицейска акция с военна техника издирва масовия убиец, но до този момент той не е локализиран.

[ad id=“225664″]

Росен Ангелов е с дебело криминално досие с много тежки престъпления, с присъди, като от 2009 г. е обявен за общодържавно издирване. Оттогава живее без работа и без документи. Повече за него четете ТУК.

Цялата събрана информация за убийствата в Нови Искър ще прочетете тук


image0 (9K)