Категория: 7 факта

7 факта, които не знаете за…

7 факта за скандинавския мъх, които може би не знаете

Това, което направи възможно влизането на скандинавския мъх в домовете и офисите е комплексната оценка, дадена от дизайнерите за качествата и възможностите на този тип материал за украса, а те….

7 факта за община Сунгурларе, които не знаем

Община Сунгурларе е разположена в югоизточната част на България и е включена в административно-териториалните граници на Бургаска област. Административен център на общината е град Сунгурларе, разположен в красивата Сунгурларска долина,….

7 факта за маймуните, които може би не знаете

1. Маймуните, известни още като Сухоноси примати, се отличават от Полумаймуните (Влажноноси примати) главно по това, че нямат типичната за повечето бозайници влажна носна гъба (типичния кучешки нос). 2. Горната….

7 факта за домашната мишка, които може би не знаем

1. Мишките са род дребни гризачи от семейство Мишкови. Домашната мишка е типичен представител на рода и се счита за втория най-разпространен вид бозайник на Земята след човека. 2. Известна….

7 факта за тигъра, които може би не знаете

1. Тигърът е най-едрият хищник от семейство Коткови и третият най-едър хищник на земята след полярната мечка и кафявата мечка. 2. Тигърът е националното животно на Бангладеш, Индия, Виетнам, Малайзия….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!