В „Опасно изкушение“ Алихан пита Зейнеп: А сега накъде?

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Алихан е втърдо решен да спечели миньончето Зейнеп и използва с всякакви средства.

Ендер постоянно клати стола, на който седи Йълдъз. Първо в заведението, където момичето се върна на работа, идват две жени, едната от които я обвинява, че е откраднала портфейла ѝ, вечерта пристигат приятели на Джанер, готови да довършат зеленооката красавица. Те правят още един скандал, обвинявайки Йълдъз, че не си изпълнява задълженията и управителят я привиква в кухнята. Тя решава да напусне сама, защото е пределно наясно, че Ендер няма да се откаже. Но когато Халит ѝ се обажда, момичето не му разказва какво се е случило.

В „Опасно изкушение“ розов облак за едната и градушка за другата

Зейнеп изобщо не е наясно какво се случва с нея и Алихан. Тя сякаш наблюдава отстрани ставащото между тях. След целувката предната вечер, той я кани на вечеря и я взима от дома ѝ с мотор – тактически ход, защото тя трябва да го прегърне, за да се задържи на седалката. В ресторанта Алихан я пита съвсем откровено накъде отиват отношенията им, но малко преди тя да отговори, той си запушва ушите, тъй като пианистът в заведението свири фалшиво. Алихан става и отива до рояла, след което красива и нежна музика приковава вниманието на всички гости. На Зейнеп сякаш ѝ беше малко дотук… Влюбени са, личи им отвсякъде.

Йълдъз разказва всичко на душеприказчицата си – фризьорката Шенгюл. А когато се прибира и Зейно, съобщава и на нея, че е напуснала работа. Новината за Зейнеп е сериозна дотолкова, доколкото касае плащането на сметките, защото в нейната глава се роят и се блъскат хиляди други мисли. Един странен шеф е обсебил мозъка ѝ. Йълдъз я пита дали не е влюбена в Алихан, но тя отрича.

Ендер разбира, че повечето от хайлайфа отбягват да я канят на партитата си. И дори вече ѝ го заявяват без притеснение. Тя се вижда със Зехра, която я уведомява, че ако не плати 20 билета за организирания благотворителен бал, тя като директор ще я изключи от Фондацията.

Зейнеп влиза в кабинета на Алихан на следващия ден и го моли да не се срещат след работа, но той ѝ е приготвил капан – да се включат в игра, в която загубилият да изпълни желанието на спечелилия. Малко след това я хвърля в нова вълна от ревност, като я уведомява, че излиза и до края на деня няма да се върне в офиса .

Халит разбира, че Йълдъз е останала без работа и ѝ предлага да заеме старото си място в холдинг Аргун. Тя приема, но времето там не е никак безоблачно. Халит има нова асистентка – пищна, красива, умна и много властна млада кариеристка. Огън излиза от зелените очи на Йълдъз.

ЗАРАТА


image0 (9K)