Кейт Мидълтън показа увереност с колие

Кейт Мидълтън показа увереност с колие

БГНЕС

Кейт Мидълтън посети отбора на Английската лига по ръгби за хора с инвалидни колички в двореца Хемпп. Там принцесата на Уелс се отличи със стил, освен с избора на страхотен костюм в цвят бордо, комбиниран с тънък бял пуловер. На него се открояваше уникално бижу, което има символично значение.

Съпругата на принц Уилям има богата колекция от аксесоари, някои от които струват цяло състояние. Но много често тя носи и такива, които са напълно достъпни за обикновените хора. Да вземем например нейното колие със слънчев камък, което не е просто за украшение на врата, а действа като талисман и привлича положителната енергия.

Бижуто в златисто е на марката Danielle Draper и се предполага, че тя го е получила като подарък за специален повод.

Аксесоари 2023 – за какво се носи слънчев камък?

На изчистения синджир, който носи Кейт Мидълтън, виждаме висулка в кръгла форма. В нея има слънчев камък, който мнозина ще използват през новата лунна година, за да добият повече самочувствие и увереност в себе си. Неслучайно го наричат камъка на успеха.

Бижута 2023 – стилът ар деко се завръща

Как бижутата отразяват вашата личност

Зима 2022 – какви бижута да носите?

Някои веднага свързаха излизането на биографичната книга на принц Хари и обвиненията в нея към неговия брат, със скритото послание, което може би носи въпросното колие на врата на принцесата на Уелс.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)