Тест: Коя част от тялото измивате първо, разкрива личността ви

Тест: Коя част от тялото измивате първо, разкрива личността ви

Толкова много неща от ежедневието ни говорят за това какви личности сме, какъв характер носим, че понякога дори не подозираме за това. Един такъв пример е начинът, по който взимаме душ. Ще си кажете „Какво толкова, просто душ“, но всъщност този ежедневен и обикновен ритуал може да издаде любопитни неща за нас. Например с това коя част на тялото бързаме да измием най-напред. Това може да разкаже нещо за нас. Ето какво:

1. Лицето

Ако сте от хората, които първо измиват добре лицето си, когато са под душа, това говори, че разчитате много на сетивата си – мирис, вкус, допир, слух и зрение. Много държите на начина, по който другите гледат на вас, какво мислят за вас и дали ви ценят. Това са жизненоважни неща за вашия свят.

Затова и първото нещо, което се стремите да направите, е да измиете лицето си, за да може сетивата ви да са нащрек. И за да е чисто лицето ви – първото, което хората виждат, общувайки с вас.

Това, че мислите твърде много за мнението на другите за вас, може да ви причини тревожност и безпокойство. Затова е добре да се стремите към малко повече спокойствие и да не отдавате толкова голямо значение на чуждото мнение.

2. Ръце и крака

Когато първата част от тялото, към която се насочвате, са крайниците, това говори, че сте много спокойна, смирена, търпелива и заземена личност.

Ръцете и краката са символ на вашата сила и устойчивост. Също така показва, че сте много земни, не се увличате от блясък и суета. Не се изкушавате лесно и не ви блазнят лукса и скъпите придобивки.

Освен това сте изразителна личност, която напълно свободно изразява мислите и чувствата си, без притеснение. Енергични сте, обичате вълнуващи преживявания, имате нужда от атракции в живота си.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)