Маникюр за Свети Валентин – кои цветове да изпробвате?

Маникюр за Свети Валентин - кои цветове да изпробвате?

IStockphoto

image0 (9K)

Свети Валентин чука на вратата и вече навсякъде можем да видим плюшени мечета, балони във формата на сърце, влюбени човечета по витрините на магазините и какво ли още не, свързано с месеца на любовта.

Това ни подсказва, че трябва да започнем да мислим за празника и визията ни за 14 февруари. Докато избирането на тоалет е сравнително лесно за този ден, то не можем да кажем същото за маникюра. Тук искаме нещо различно, нещо не чак толкова класическо и ако може да не бъде в традиционните розови и червени цветове. Ако и вие сте като нас, търсейки малко разнообразие за Деня на влюбените, значи сте на правилното място.

Не ни разбирайте погрешно, розовото и червеното си остават класиката, която може да изпробвате по всяко време, но никога не пречи да изненадате с избора си не само половинката, но и себе си. Затова сме подбрали няколко нетрадиционни цвята за Свети Валентин, от които да се вдъхновите при следващото си посещение в салона.

Свети Валентин – 6 нетрадиционни цвята за маникюр

1. Люляк

Всеки един нюанс на лилавото ще бъде неочакван, в същото време подходящ, но все пак ние ви съветваме да заложите на светлия люляк. Така ще предизвикате малко повече пролетно настроение не само в себе си, но и в хората около вас.

Френски маникюр: 5 идеи за Свети Валентин

Свети Валентин: 5 стилни идеи за празника

Празничен грим: 7 звездни идеи за Свети Валентин

2. Кремаво бяло

Този кремаво бял цвят ще придаде едва доловим, но изискан вид на ноктите ви, като се съчетава идеално с женствени аксесоари като перлени обеци за вечерната ви визия на Свети Валентин. Най-добрата част е, че нюансът е толкова неутрален, че няма да трябва да го махате след празника. 

https://www.dnes.bg/

(Visited 30 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!